به گزارش میمتالز به نقل از مس پرس، «حسین محمودی» با اشاره به برنامهریزی انجام گرفته برای احداث نیروگاه بادی شهربابک اظهار کرد: دوره زمانی راهاندازی تا اجرای کامل این نیروگاه بالغ بر دو سال و ۱۰ ماه طول به طول میانجامد. این زمان از دادهپردازی تا تحلیل داده، برگزاری مناقصه، طراحی مهندسی، تامین تجهیزات، ساخت و نصب و اجرا را شامل میشود.
وی افزود: تعداد افراد شاغل که به صورت تمام وقت در این نیروگاه به کار گرفته میشوند در مجموع ۱۲۵ نفر است که از این تعداد ۱۰۰ نفر در دوران ساخت و ۲۵ نفر پس از راهاندازی را شامل میشود.
مدیر مجتمع مس شهربابک یکی از مزایای راهاندازی و اجرای این نیروگاه را جلوگیری از افزایش انتشار گازهای گلخانهای برشمرد و عنوان کرد: فعالیت نیروگاههای حرارتی در سالهای اخیر نگرانیهای زیادی برای بسیاری از جوامع و دوستداران محیط زیست ایجاد کرده است، به همین منظور شرکت ملی صنایع مس ایران اقدامات اولیه جهت احداث نیروگاه بادی شهربابک را دستورکار قرار داده است.
محمودی ادامه داد: بر مبنای بررسیهای کارشناسی، نیروگاههای بادی خشکی به ازای هر کیلووات ساعت برق تولیدی ۱۱ گرم دیاکسید کربن تولید میکنند در حالی که این میزان در نیروگاههای گازسوز حدود ۵۰ برابر بیشتر است.
وی تصریح کرد: با راهاندازی این نیروگاه در زمینه مصرف آب بیش از ۳۳ میلیون مترمکعب و در زمینه مصرف سوخت گاز طبیعی بیش از ۴۲ میلیون مترمکعب صرفهجویی اتفاق میافتد.
منبع: مس پرس