به گزارش میمتالز، محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، در نشست بررسی آخرین وضعیت احداث نیروگاههای خورشیدی در سطح استان که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، به اهمیت احداث نیروگاههای خورشیدی در استان اشاره کرد و گفت: تسریع در احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در استان موجب کاهش گازهای گلخانهای، کم کردن هزینه عملیاتی و کاهش وابستگی به سوخت فسیلی، کاهش هزینههای سرمایهگذاران در حوزه توسعه نیروگاههای خورشیدی، تولید برق در مجاورت مصرف و کاهش تلفات در بخش انتقال برق و همچنین کمک به مرتفع کردن مشکلات ناترازی برق و ایجاد اشتغال اشاره کرد.
او در ادامه بخشی از ناترازی برق در استان خوزستان را ناشی از عدم توسعه همگون صنایع و زیرساختهای تولید برق دانستد و افزود: باید صنایع بزرگ در احداث و ایجاد نیروگاههای تولید برق مشارکت کنند.
معاون استاندار توسعه انرژی خورشیدی را باصرفهترین راهکار برای جبران کمبود برق دانست و اضافه کرد: برای تولید هرکیلو وات ساعت برق حدود یک سوم مترمکعب گاز طبیعی مصرف میشود در حالی که نیروگاه خورشیدی بسیار ارزانتر از این میزان و همه جا قابل نصب و تولید است.
این مقام مسوول با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی با مشارکت فولاد خوزستان در آینده نزدیک افزود: صنایع و کارخانجات با مشارکت در احداث نیروگاههای خورشیدی در سطح استان میتوانند خود را از تامین برق مورد نیاز مستقل کنند و در اوج مصرف سالانه مصرف برق، دارای برق پایداری باشند.
در آخر این مقام مسوول در جلسه پیگیری احداث نیروگاههای خورشیدی، شرکت فولاد خوزستان را پیشگام در احداث نیروگاه تجدیدپذیر در سطح استان دانست و اضافه کرد: با هماهنگی و همراهی همه دستگاههای ذی ربط چندین نیروگاه تجدیدپذیر در استان به زودی احداث خواهد شد.