به گزارش میمتالز، فرزانه کارگرنجفی، معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو با بیان اینکه GIS به ما در توزیع منابع برق و آب و تاسیسات و زیرساختها بسیاری کمک میکند گفت: در حال حاضر در وزارت نیرو سختترین دوران مدیریت آب و برق را تجربه میکنیم.
وی با بیان اینکه امسال اولین سالی است که به دلیل کمبود سوخت نیروگاه ها، محدودیتی برای برق خانگی ایجاد شده است گفت: مخاطرات و تنشها در عرضه آب و برق تاثیرگذار است. به وسعت کل کشور مجموعه وزارت نیرو زیرساخت دارد در نتیجه هم توسعه و هم بهره برداری از آنها نیازمند دادهها هستیم.
او با بیان اینکه حدودا ۴۰ میلیون مشترک شرکت توزیع برق داریم که تامین و مدیریت بار و سیستمهای پاسخگویی به شکل ۱۰۰ درصدی GIS هستند گفت: ۹۵ درصد، ۲ هزار و ۲۰۰ پست انتقال برق از طریق GIS مدیریت میشوند شامل ۶۳ لایه اطلاعاتی است. همچنین ۲۵ میلیون مشترک آب و فاضلاب در کشور داریم، که ۹۵ درصد آنها با GIS مدیریت میشود.
معاون تحقیقات وزیر نیرو گفت: استفاده از پهپاد در تامین اطلاعات مکانی، سیستمهای قرائت، پایش و رصد برخط شبکههای روشنایی معابر، مدیریت حوادث و سیستمهای اعزام اکیپ برای تعمیر اختلالات مبتی بر اطلاعات مکانی هست.
کارگرنجفی با بیان اینکه مهمترین استفاده از GIS بحث هدایت سرمایهگذار برای گسترس این علم است گفت: بخشی از دستاوردهای همکاران ما در کل کشور در نمایشگاه روز به نمایش گذاشته شده است.۱۷۳ سازمان در وزارت نیرو داریم که در نمایشگاه این رویداد به نمایش گذاشته شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان