به گزارش میمتالز، سیدنجیب حسینی، درباره کاهش مالیات واحدهای تولیدی بورس، فرابورس و خارج از آن، گفت: اگر بتوانیم واحدهای تولیدی را که در حال حاضر به دلیل مشکلات هزینهای و مالیات، فقط با ۴۰ درصد ظرفیت فعالیت میکنند، با کاهش مالیات مواجه کنیم، قطعا شاهد رشد و توسعه تولید در کشور خواهیم بود.
حسینی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر اکثر واحدهای تولیدی با کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت میکنند تا جایی که شاید جز تعداد معدود و انگشتشماری از آنها با حداکثر ظرفیت خود تولید کنند، توضیح داد: با کاهش مالیات، اشتغال بیشتری در سطح واحدهای تولیدی ایجاد شده و انگیزه برای سرمایهگذاری و به دنبال آن سرمایه در گردش ارتقا خواهد یافت.
نماینده مردم مینودشت و کلاله در مجلس افزود: واحدهای تولیدی برای اینکه بتوانند از تمام ظرفیت خود استفاده کنند نیازمند توسعه واحدهای فعال خود هستند و به رونق تولید و رشد اقتصادی کشور کمک کنند.
این نماینده مجلس اعلام کرد: افزیش جذابیت برای سرمایهگذاری، کاهش هزینهها و افزایش توان رقابتی واحدهای تولیدی در بورس، فرابورس یا خارج از آن از جمله مزایای کاهش مالیات است که میبایست در سالهای آینده هم شاهد کاهش تدریجی مالیات از واحدهای تولیدی باشیم.
سیدنجیب حسینی در عین حال افزود: با توجه به رشد پایین اقتصادی، در بودجه ۱۴۰۴ پیشبینی میشود با لحاظ کردن نفت و صادرات آن ممکن است رشد اقتصادی به ۳.۵ درصد برسد که به طور قطع با برنامه ۵ ساله هفتم توسعه و دستیابی به رشد ۸ درصدی فاصله دارد و اگر میزان بهرهوری را هم به آن اضافه کنیم شاید رقم به ۵.۵ درصد رشد برسد که باز هم طبق چشمانداز ۱۴۰۴ پیش نخواهیم رفت.
او تاکید کرد: ضروری است اقداماتی در بودجه ۱۴۰۴ انجام شود تا واحدهای تولیدی با آرامش بهتر و دغدغه کمتر بتوانند به تولید خود بپردازند و قطعا این اهرم، تشویقی برای واحدهای تولیدی خواهد بود.