به گزارش می متالز، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: در حال حاضر فولاد مبارکه یک درصد GDP کشور و ۵ درصد از GDP صنعت را در اختیار دارد و با پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد تومان مالیات، ردیف اول در بین شرکتهای تولیدی و ردیف دوم در شرکتهای بورسی را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه مولود انقلاب اسلامی است و در بخش صنعت و تولید کالای استراتژیک تاکنون پیشرفتهای ویژهای داشته است تصریح کرد: در سال ۱۳۵۷ کشور ما ۶۰۰ هزار تن تولید فولاد داشت و ۴ میلیون تن فولاد وارد میکرد؛ درحالیکه امروز در چهلسالگی انقلاب اسلامی، صنعت فولاد ایران با ۳۲ میلیون تن ظرفیت نصب شده، به تولید واقعی ۲۵ میلیون تن دست یافته است.
وی ارتقای جایگاه ایران در بین دیگر کشورهای تولیدکننده فولاد جهان را ثمره تلاش جهادگران عرصه صنعت دانست و افزود: در سال ۱۳۵۷ رتبه تولید فولاد ایران در جهان سی و پنجم بود که امروز به رتبه دهم ارتقا یافته است.
عظیمیان گفت: فولاد مبارکه به عنوان مولود انقلاب اسلامی در حال حاضر با ۱۰.۲ میلیون تن تولید، ۵۰ درصد تولید کشور را در اختیار دارد و توانسته از سنگ تا رنگ را جامه عمل بپوشاند و زنجیره تولید فولاد را در خود کامل کند.
وی قرار گرفتن نام فولاد مبارکه در فهرست تحریمها را اقدامی ظالمانه خواند و خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه در ۲۷ مهرماه سال گذشته در فهرست تحریمها قرار گرفت؛ این اقدام نشاندهنده این است که فولاد مبارکه نقش بسیار بزرگی در صنعت و اقتصاد ایران دارد و آمریکا برای بهزانو درآوردن اقتصاد ایران فولاد مبارکه را در فهرست تحریمها قرار داده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: مدیران و کارکنان فولاد مبارکه در همه قسمتهای کارخانه، همقسم شدهاند تا اجازه ندهند تحت هیچ شرایطی تولید متوقف شود؛ در حقیقت کارکنان فولاد مبارکه و آنهایی که بهصورت غیرمستقیم با این بنگاه اقتصادی سروکار دارند، خانوادهای ۳۵۰ هزار نفری را تشکیل میدهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در این همایش، از ارتباط فولاد مبارکه با دانشگاه بهعنوان یک مزیت یاد و اضافه کرد: در فولاد مبارکه دهها قرارداد مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی با دانشگاههای کشور منعقد شده تا از توان و تخصص جامعه علمی بهره برده شود.
عظیمیان یادآور شد: یکی دیگر از دستاوردهای بزرگ شرکت استفاده از توان حداکثری شرکتهای سازنده داخلی و بومی است؛ تا آنجاکه توانستهایم بیش از ۸۰ درصد قطعات موردنیاز خود را بومیسازی و از داخل کشور تأمین کنیم و این موفقیت بزرگ حاکی از وجود نیروهای متخصص و متعهد در ایران اسلامی است.
وی در ادامه از میزان مصرف دو عنصر سیمان و فولاد در کشورها به عنوان شاخصهای توسعه یاد و اضافه کرد: کشور ما در صادرات سیمان و فولاد به دستاوردهای خوبی نائل شده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه در پایان با تأکید بر اینکه بسیاری از مردم ایران سهامدار فولاد مبارکه هستند و فواید فولاد مبارکه به ۸۰ میلیون شهروند ایرانی میرسد، خاطرنشان کرد: این امر برای کارکنان فولاد مبارکه باعث افتخار است و برای حفظ این عزت و سربلندی همچنان تلاش خواهیم کرد.