تاریخ: ۲۰ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۳:۴۵
بازدید: ۱۵۶
کد خبر: ۳۶۴۷۳۱
چهاردهمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری آغاز به کار کرد

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید
‌می‌متالز - هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری، توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری، ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ در پژوهشگاه نیرو در تهران به مدت دو روز آغاز به کار کرد.

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

نیاز به سازوکار مدیریتی فناورانه داریم

به گزارش می‌متالز، یکی از مهمانان این کنفرانس «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بود که در سخنرانی خود عنوان کرد: ما در دهه ۱۳۷۰ مطالب جدیدی درباره کامپیوتر و سپس اینترنت را مطرح می‌کردیم. مسائل ما در آن روز‌ها نظم در غیاب فرماندهی بود، یا این موضوع مطرح می‌شد که مرز کشور‌ها در حال بی‌اعتبار شدن هستند و رشد شتابان فناوری این امور را مطرح کرده بودند. در آن روز‌ها ما شعار‌هایی را مطرح می‌کردیم، در حالی‌ که باید این شعار‌ها را بررسی کنیم تا دوباره آنها را مطرح نکنیم.

اسلامی در ادامه یادآور شد: در دهه ۱۳۷۰ بود که ما مرکز آینده‌پژوهی را در ایران ایجاد کردیم و در آن زمان بود که شعار آمریکا پیشتازی برای پیشوایی را مطرح کردیم که امروز این شعار به واقعیت پیوسته است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه فناوری ما باید نواقص خود را از بین ببریم، عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم و با توجه به جمعیت مستعدی که در حوزه علم و فناوری داریم، باید بتوانیم یک ساز و کار مدیریت فناوری را به‌ صورت زودهنگام تعریف و اجرا کنیم تا سریع بتوانیم جایگاه خود را در حوزه فناوری ارتقا ببخشیم و سهمی را به خود اختصاص بدهیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به این موضوع که ما هم‌ اکنون در دهمین سال توافق برجام هستیم، عنوان کرد: ایران طی ۱۰ سال گذشته به تعهدات خود در برجام متعهد مانده است، اما موضوع این است که طرف‌های ما در این توافق اجازه توسعه به ما را نمی‌دهند. در چنین شرایطی اگر هم‌افزایی نکنیم، فرصت‌های خود را بیش از گذشته از دست خواهیم داد و از بازار جهانی سهمی نصیب خود نخواهیم کرد.

اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: در رفتار مدیریتی باید بازنگری‌هایی داشته باشیم تا عرصه بهتری را در این حوزه ایجاد کنیم. همچنین تولید علم نباید در کشور ما از رونق بیفتد؛ علاوه بر این باید بتوانیم تولید علم را به تجارت تبدیل کنیم و از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان این تجاری‌سازی را انجام بدهیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ایران همچنان جزو بازیگران اصلی منطقه محسوب می‌شود، بنابراین نباید جا بزند و باید از تجربه گذشته استفاده کند تا به شکوفایی و جایگاه والای خود نائل شود.

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

گذار از انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است

همچنین «همایون حائری» معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در آیین این افتتاحیه عنوان کرد: امروز در حال گذار انرژی و ضرورت نوآوری در زمینه انرژی هستیم، حال اینکه یکی از چالش‌های اصلی کنونی ایران مساله انرژی است که در این راستا نخست باید به نقش فناوری در مدیریت صنایع برق و رفع ناترازی‌ها و دوم ضرورت فناوری در حوزه انرژی توجه کنیم.

حائری در ادامه با اشاره به این موضوع که هوش مصنوعی حوزه انرژی را وارد ابعاد جدیدی کرده است، تصریح کرد: ناترازی بین عرضه و تقاضای انرژی یکی از چالش‌های کشور به‌ شمار می‌رود که با استفاده از هوش مصنوعی میزان هدررفت انرژی را می‌توان تشخیص و برای آن راهکار ارائه کرد تا سبب پایداری سیستم انرژی در کشور شد.

وی در ادامه به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در آینده پرداخت و بیان کرد: یکی از اقدامات مهم و کم‌هزینه پیش رفتن به‌ سوی انرژی‌های تجدیدپذیر است که بهره‌وری را نیز افزایش می‌دهد، البته در این راستا باید از فناوری نیز کمک گرفت.

معاون وزیر نیرو در ادامه به دستاورد‌های این وزارت‌خانه پرداخت و گفت: وزارت نیرو در حوزه فناوری اقداماتی همچون هوشمندسازی شبکه برق، هوشمندسازی شبکه قدرت برق با استفاده و اندازه‌گیری دستگاه‌های هوشمند، همچنین در زمینه توزیع اقدام‌های قابل‌توجهی انجام داده است. علاوه بر این در توسعه انرژی تجدیدپذیر به ۱۵۵۰ مگاوات برق دست یافته که البته این میزان نیز کافی نیست و باید برنامه‌ریزی‌هایی صورت بگیرد تا شروع پیک سال آینده ظرفیت‌ها خود را افزایش بدهیم. همچنین وزارت نیرو در زمینه ساخت تجهیزات فناورانه تلاش کرده که تمامی این تجهیزات را از داخل تهیه کند.

حائری در پایان تاکید کرد: وزارت نیرو برای آینده برنامه جامعی را در نظر گرفته که بر اساس گذر از انرژی استوار است که این سیاست بر اساس سیاست‌های کلان کشور و تاکید رهبر معظم انقلاب و مبتنی بر استفاده کم‌تر از آن انرژی‌های فسیلی است، زیرا ما باید باور کنیم که گذار از انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است تا بر اساس آن بتوانیم آینده روشنی را برای کشور رقم بزنیم.

عبور از بحران انرژی به کمک فناوری‌های جدید امکان‌پذیر است

در آیین افتتاحیه این کنفرانس بین‌المللی «مجید عمیدپور» رئیس پژوهشگاه نیرو به موضوع چالش انرژی که یکی از چالش‌های روز کشور است اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر در حوزه انرژی و برق چالش‌های بسیاری در پیش‌رو داریم؛ ما اعتقاد داریم که هیچ راهی جز توسعه فناوری برای برون‌رفت از این چالش‌ها در پیش‌رو نداریم.

عمیدپور در ادامه با اشاره به این موضوع که فناوری‌های ما قدیمی شده‌اند، عنوان کرد: در دنیا توسعه فناوری در حوزه انرژی اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. البته ما حدود ۱۷ تا ۱۸ سال پیش همواره در زمینه انرژی اخطار‌هایی به مسوولان وقت می‌دادیم، اما به‌ دلیل درگیری آنها با مسائل روز به این اخطار‌های ما توجه نمی‌کردند و به حوزه فناوری در زمینه انرژی توجه نداشتند.

وی افزود: صنعت برق هم‌ اکنون با چالش‌های بسیاری روبه‌روست که تنها با کمک فناوران دانشگاه می‌توان از این بحران‌ها عبور کرد.

عمیدپور در ادامه خاطرنشان کرد: ما باید زیست بوم نوآوری را اجرا کنیم که برخی درک درستی از آن ندارند و به همین دلیل به‌ درستی آن را اجرا نکرده‌اند، این در حالی است که ما به شدت به این زیست بوم نیاز داریم.

وی در ادامه با اشاره به این موضوع که پارک علم و فناوری در وزارت نیرو در دست اجراست، یادآور شد: در یک پلتفرم تمام شرکت‌های مرتبط به حوزه نیرو و انرژی قرار خواهند گرفت تا برای دیگران نیز قابل دسترسی باشد.

رئیس پژوهشگاه نیرو در ادامه همچنین عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۳۰ میلیارد دلار در مساله انرژی منابع خود را از دست داده‌ایم، بنابراین هیچ راهی وجود ندارد که با فناوری بتوانیم بر بحران انرژی حاکم شویم؛ در این راستا ضروری است که تمام نخبگان، اساتید دانشگاه و کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، به ما یاری رسانند و ما نیز در پژوهشگاه نیرو از ایده‌های آنها استقبال خواهیم کرد.

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

هوش مصنوعی به حوزه کاربری گره خورده است

«سیدحبیب‌الله طباطبائیان» رئیس کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری ۲۰۲۵ در ادامه این آیین افتتاحیه عنوان کرد: اولین کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری در پژوهشگاه نیرو آغاز به کار کرد. اکنون نیز پس از چندین سال در همین پژوهشگاه در حال برگزاری این کنفرانس هستیم.

طباطبائیان در ادامه عنوان سخنرانی خود را با موضوع مدیریت فناوری و هوش مصنوعی مطرح و بیان کرد: یکی از چالش‌های این حوزه رهبری فناورانه است. به صورت معمول مدیران دیدگاه‌های خاص خود را دارند و متخصصان نیز دیدگاه‌های خود را دنبال می‌کنند و این دو دیدگاه دو مسیر متفاوت را در پیش می‌گیرند و مدیران از متخصصان و متخصصان از مدیران فرار می‌کنند، از این‌روست که رهبری فناورانه اهمیت پیدا می‌کند که این دو دیدگاه به‌هم نزدیک شوند.

وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که باید فناوری را به مثابه برساخت اجتماعی برشمرد، اظهار کرد: فناوری زمانی در جامعه جایگاه پیدا می‌کند که مردم آن را به کار بگیرند و در این زمینه هوش مصنوعی هم استثنا نیست.

رئیس کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری ۲۰۲۵ در ادامه تصریح کرد: هوش مصنوعی یک فناوری نوظهور است و ما تمام ابعاد آن را نمی‌شناسیم، چرا که مبتنی بر آیتم‌های مختلفی است، این در حالی است که شرکت‌های بزرگ ناچار هستند از هوش مصنوعی استفاده کنند، هرچند که تایید داده‌های نهایی برعهده انسان است. هوش مصنوعی زمانی موفق می‌شود که کاربر ایرانی نیز با آن تعامل برقرار کند، بنابراین هوش مصنوعی باید به حوزه کاربری گره بخورد.

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

تجاری‌سازی هوش مصنوعی

در ادامه این آیین افتتاحیه، «فرهاد نیلی» اقتصاددان و استاد مدعو دانشگاه شریف به موضوع تجاری‌سازی هوش مصنوعی پرداخت و عنوان کرد: هوش مصنوعی بر ابعاد مختلف زندگی ما می‌تواند تاثیرگذار باشد، یکی از ابعادی که باید به آن توجه کنیم، تجاری‌سازی هوش مصنوعی است، چراکه باید به این موضوع توجه داشت که هوش مصنوعی متحمل هزینه‌های بالایی است و یکی از دغدغه‌هایی که می‌توان در این زمینه مطرح کرد، این است که چگونه می‌توان این هزینه‌ها را مدیریت کرد و فراتر از آن چگونه می‌توان به تجاری‌سازی آن پرداخت. در این راستا باید به این پرسش پاسخ داد که درآمد هوش مصنوعی از کجاست؟

نیلی در ادامه ۱۰ استراتژی درآمدزایی از هوش مصنوعی را بیان کرد و گفت: با این ۱۰ استراتژی می‌توان به درآمدزایی از هوش مصنوعی رسید که نخستین آن Alaas است که دسترسی به ابزار‌های AI روی ابر بر اساس حق عضویت است؛ دوم، پرداخت به ازای میزان استفاده است که در این استراتژی خرید سرویس در زمان استفاده مورد توجه است؛ سوم، فریمیوم است که بر اساس عرضه مجانی خدمات پایه و دریافت هزینه خدمات پرمیوم است؛ چهارم، هوشمندسازی محصولات که بر اساس ارتقای کارکرد محصولات موجود است؛ پنجم، راه‌حل‌های متناسب‌شده AI درون خطوط تولید با عرضه محصول است؛ ششم، پیش‌بینی است که مبتنی بر پیش‌بینی روند‌ها و بهینه‌سازی استراتژی فروش و بازار است؛ هفتم، خودکارسازی است که مبتنی بر کاهش هزینه عملیات و افزایش بهره‌وری است؛ هشتم، تجربه و قفل کردن مشتری است؛ نهم، هوشمندسازی بازاریابی است که مبتنی بر طراحی پویش‌های هوشمند بازاریابی است؛ دهم درآمدزایی از داده‌هاست که مبتنی بر درآمدزایی از ذخایر داده‌های موجود است.

وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که استراتژی‌های نامبرده با هم متفاوت هستند، چراکه مبانی خرد آنها متفاوت است، عنوان کرد: این استراتژی‌ها را بر اساس روش‌های B۲B یا B۲C می‌توان به کار گرفت که هر یک ساز‌و‌کار‌های مختص به خودش را دارد.

این اقتصاددان در پایان سه موضوع پیشنهادی برای تجاری‌سازی هوش مصنوعی مطرح و عنوان کرد: این سه موضوع به تحقیق بیشتری نیاز دارند اول، خوشه‌بندی نمونه‌ها در ماتریس ارزش-هزینه، پیشنهاد دوم، تحلیل سفر مشتری و توجیه ارزش پیشنهادی use case‌ها بر اساس نقاط درد مشتری و سوم تدقیق مبانی خرد استراتژی درآمدی است.

هوش مصنوعی در حوزه مدیریت

همچنین در ادامه این مراسم پروفسور الکساندر استاد ممتاز و مدیر موسسه علوم کارآفرین و نوآوری در دانشگاه اشتوتگارت و همچنین استاد افتخاری در دانشگاه جنوبی دانمارک در یک سخنرانی به‌ صورت ویدئو کنفرانس، به موضوع هوش مصنوعی در حوزه مدیریت پرداخت و عنوان کرد: هوش مصنوعی کلیدی‌ترین هوش در قرن ۲۱ به شمار می‌رود؛ این هوش بر اساس یک مدل و الگوریتم استوار است و داده‌های جدید برای این هوش بسیار اهمیت دارد.

الکساندر بوم در ادامه خاطرنشان کرد: درک ما از هوش مصنوعی بر این اساس است که در قلب این هوش باید یادگیری وجود داشته باشد، لایه بعدی آن ماشین و سپس هوش و در نهایت به هوش مصنوعی خواهیم رسید.

وی با تاکید بر این موضوع که هوش مصنوعی یک پدیده پیچیده و چند بعدی است، گفت: ما هنوز در مراحل اولیه بهره‌برداری از هوش مصنوعی قرار داریم و راه بسیاری برای بهره‌برداری از آن در پیش‌رو ما قرار دارد. نقش هوش مصنوعی را در دو بعد می‌توان مورد بررسی قرار داد، یک بعد ایجادکننده نوآوری و بعد دوم تسهیل‌کننده آن است که عملکرد آن در فرآیند کارآفرینی اهمیت دارد. در مدیریت نوآوری می‌توانیم از هوش مصنوعی بهره بگیریم.

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

تاثیر هوش مصنوعی بر شرکت‌های خصوصی

در ادامه این کنفرانس، همچنین «محمد رسولی» مدیرعامل شرکت AIX۲.AI و محقق هوش مصنوعی در دانشگاه استنفورد به تاثیر هوش مصنوعی بر شرکت‌های خصوصی پرداخت و عنوان کرد: باید از این منظر به هوش مصنوعی نگاه کنیم که چگونه وارد سرمایه‌گذاری خصوصی شده و چه تاثیری به همراه دارد. در جواب پرسش نخست که چرا هوش مصنوعی در سرمایه‌گذاری خصوصی ورود پیدا کرده، باید این‌گونه پاسخ داد که شرکت‌ها نیاز دارند درآمد خود را افزایش و هزینه‌های خود را کاهش دهند که در این راستا هوش مصنوعی می‌تواند به این شرکت‌ها کمک کند.

رسولی در ادامه خاطرنشان کرد: حدود ۵ تا ۷ سال است که شرکت‌های سرمایه‌گذاری برای پیشبرد اهداف خود به هوش مصنوعی روی آورده‌اند و کسانی که در این راستا سرمایه‌گذاری کرده‌اند نتیجه خوبی نیز به دست آورده‌اند. در سال‌های اخیر نیز دستیابی به هوش مصنوعی ساده شده و شرکت‌ها به‌راحتی می‌توانند از آن بهره بگیرند، در حالی‌ که پیش از این تنها شرکت‌های بزرگ بودند که از هوش مصنوعی بهره می‌گرفتند.

جایگاه ایران در هوش مصنوعی

همچنین در ادامه این کنفرانس «سیدایمان میرعمادی» عضو هیات علمی دانشگاه شریف و مدیر مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی دانشگاه شریف، به وضعیت و جایگاه ایران در هوش مصنوعی پرداخت و عنوان کرد: درباره هوش مصنوعی بحث‌های بسیاری در میان است که اصلا هوش مصنوعی چیست، چه کاربردی دارد، چه اندازه ارزش‌افزوده ایجاد می‌کند و ...، اما موضوع بحث من این است که ایران در هوش مصنوعی در کجا قرار دارد؟

میرعمادی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در مطالعات خود در این زمینه با دو خلا رو‌به‌رو شدیم، نخست کمبود چارچوب نظری و دوم خلا داده‌های دست اول برای ایران بود.

وی در ادامه به مقایسه ایران با سایر کشور‌ها در ابعاد مختلف هوش مصنوعی پرداخت و عنوان کرد: از نظر مقالات هوش مصنوعی، ایران هم‌ اکنون بعد از عربستان رتبه دوم منطقه را به خود اختصاص داده است، ترکیه و امارات پس از ایران قرار دارند، البته ممکن است این دو کشور طی دو سه سال آینده روند صعودی در پیش بگیرند و ایران را پشت‌سر بگذارند. در زمینه برگزاری کنفرانس ایران و ترکیه در رقابت با یکدیگر در رده‌های پایین منطقه قرار دارند. از نظر تعداد شرکت‌هایی که در زمینه هوش مصنوعی کار می‌کنند در سال ۲۰۲۳ ایران رتبه چهارم در منطقه را به خود اختصاص داده است. در زمینه به کارگیری هوش مصنوعی در شرکت‌ها ایران به‌ طور متوسط ۷ سال از میانگین جهانی عقب مانده است که در بررسی‌های به‌عمل آمده مهم‌ترین عامل در عدم استفاده از هوش مصنوعی از سوی شرکت‌ها، نخست فقدان مهارت و عدم جذب نیروی جدید و دوم نبود زیرساخت‌های فناوری و اطلاعات عنوان شده بود.

مدیر مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی دانشگاه شریف در ادامه به بازار فروش شرکت‌های هوش مصنوعی پرداخت و تصریح کرد: ۱۶۰۰ میلیارد تومان گردش مالی این شرکت‌ها بوده است که روند صعودی نیز دارد، اما در مقایسه با سایر بازار‌های داخلی، این رقم عدد قابل توجهی نیست. همچنین از نظر ظرفیت توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی ایران پس از ترکیه در رتبه دوم قرار دارد که این جزو نقاط مثبت کشور ما محسوب می‌شود که می‌طلبد در این زمینه برنامه‌ریزی بیشتری انجام بدهیم.

تغییر بنیادین در حوزه نوآوری

«سیدکامران باقری» کارشناس هوش مصنوعی در ادامه آیین افتتاحیه این کنفرانس عنوان کرد: هوش مصنوعی از ابعاد مختلفی می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد که می‌تواتد یک تولید محتوای هیجان‌انگیز، سرعت پیشرفت بالا، نیاز به توان پردازش چند ده میلیاردی در حوزه نوآوری، موج بیکاری و تغییر موازنه ثروت را به‌ دنبال داشته باشد که باید به آنها توجه کرد. اما بحث من تغییر بنیادین در حوزه نوآوری است که باید به آن توجه شود. همواره یکی از دغدغه‌های گذشته ما این بوده که سرعت فناوری را بالا ببریم، اما هم‌ اکنون یکی از دغدغه‌های اساسی در زمینه فناوری این است که این سرعت را کاهش بدهیم، چراکه دولت‌ها و قانون‌گذاران نمی‌توانند همپای سرعت فناوری خود را بالا بکشند. در گذشته فناوری انسان‌محور دغدغه جدی بوده، اما هم‌ اکنون همراهی انسان با ماشین دغدغه جدی به‌شمار می‌رود. یکی از موضوعات مهم این روز‌ها مالکیت فکری در فناوری است. هوش مصنوعی این بار مالکیت را تغییر می‌دهد و ما را به مالکیت مدل هوش مصنوعی رهنمون می‌کند.

باقری در ادامه به موضوع تاج‌گذاری تِک پرداخت و خاطرنشان کرد: دولت جدید آمریکا دست نشانده یک تیم تِک است که ایلان ماسک تنها یک شناخته‌شده از این تیم است. اروپایی‌ها از عملکرد این تیم به‌شدت شاکی هستند. این تیم با روش‌های خود به‌ دنبال چابکی و انعطاف‌پذیری بالا، رشد دیپلماسی فناوری، بی‌طرفی رگولاتور، سرعت بالای اینترنت، بی‌شباهت به سنت سیاست‌ورزی و اهداف بسیار جاه‌طلبانه هستند.

وی در ادامه با تاکید بر این پرسش که در چنین شرایطی ما در ایران چه باید بکنیم، گفت: ما در ایران باید به‌ دنبال عمل‌گرایی مفرط، سوق دادن شرکت‌های خصوصی به استفاده از هوش مصنوعی و بالا بردن سوادآموزی هوش مصنوعی در بین مردم بپردازیم.

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

فناوری‌هایی که بشر را غافلگیر می‌کنند

همچنین در پایان این مراسم افتتاحیه، «محمدرضا آراستی» استاد دانشگاه مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: سابقه انجمن مدیریت فناوری و نوآوری به ۲۵ سال رسیده است و بخشی از زندگی ما در میان این جمع گذشته است.

آراستی در ادامه با اشاره به این موضوع که فناوری پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد، تصریح کرد: این پیچیدگی‌ها سبب پیچیدگی‌های مدیریت شده است. فناوری‌ها در نسل اول صنعتی، ساده با اثرگذاری محدود بودند، اما به‌ تدریج و با گذار از فناوری‌ها در نسل‌های مختلف، سادگی این فناوری‌ها کاسته شد و اثرگذاری آنها افزایش پیدا کرد. هم‌ اکنون نیز با ترکیب سیستماتیک فناوری تحولات قابل‌توجهی را در آینده رقم خواهد زد که بشر را غافلگیر خواهد کرد. در چنین شرایطی مدیریت دو ساحت بنگاهی و فرابنگاهی دارد که هر یک باید سازوکار‌های مخصوص به خود را تعریف کنند.

وی همچنین به ضرورت تغییر نظام دانشگاهی در کشور پرداخت و بیان کرد: دانشگاه‌ها را باید از حالت کالج خارج کرد و به شکل یونیورستی درآورد. دانشگاه‌ها باید به سمت پروژه‌محور بودن حرکت کنند.

رونمایی از هویت جدید انجمن

همچنین در حاشیه هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری از هویت جدید انجمن مدیریت فناوری و نوآوری رونمایی شد.

مریم بوذری، دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری امروز در حاشیه هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری با بیان اینکه حامیان این کنفرانس هر سال رشد داشته‌اند، بیان کرد: این کنفرانس سال گذشته با ۱۵ حامی برگزار شد، ولی امسال ۳۰ حامی این رویداد بوده‌اند. برگزاری ۱۵ پنل تخصصی و علمی از برنامه‌های این کنفرانس هستند. همچنین نمایشگاه فناوری و نوآوری در کنار کنفرانس برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی این کنفرانس، همچنین از رونمایی از هویت جدید انجمن مدیریت فناوری و نوآوری خبر داد و افزود: یکی از اعتراض‌های مطرح به این کنفرانس، مستقل نبودن آن بود، بنابراین با طراحان مختلف این موضوع را مطرح و گفت‌و‌گو کردیم و در نهایت از میان پروپوزال‌های ارائه شده یکی از طرح‌ها به عنوان لوگو که منطبق با سابقه ۲۰ ساله این انجمن بود را انتخاب کردیم که در این کنفرانس از آن رونمایی شد.

گزارش از پایگاه خبری فلزات خاورمیانه (می متالز)

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

گذار از انرژی با فناوری‌های جدید

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده