به گزارش میمتالز، «محسن حیدری» اظهار کرد: بخش معدن در شهرستان اردستان به دلایل مختلف تاکنون جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است و معادن نیز مانند بخشهای دیگر و شاید هم بیشتر مشکلات مربوط به خود را دارند.
وی با بیان اینکه طبق اعلام اداره صمت شهرستان ۹۶ واحد معدنی در شهرستان اردستان وجود دارند که حدود ۵۵ واحد آن فعال است، گفت: اداره صمت موظف خواهد بود تا پایان سال وضعیت معادنی که مدعی هستند غیرفعال و یا نیمه فعال هستند را مشخص کند.
فرماندار اردستان با اشاره به اینکه اکنون بیشتر سنگهای فلزی که از معادن شهرستان استخراج میشود شامل مس، طلا، سرب، آهن، روی، نقره، منگنز و ... است، ادامه داد: همچنین سنگهای غیرفلزی شامل گرانیت، تراورتن، مرمری، لاشه ساختمانی، باریت، آهن، آهک و ... از معادن این شهرستان استخراج میشود.
حیدری خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساختهایی که در این منطقه وجود دارد، اردستان یکی از شهرستانهای خاص و غنی کشورمان در بخش معدن است که مواد استخراجی در معادن بیبدیل است ولی باید سطح نگاه مسوولان استانی به بخش معادن اردستان تغییر کند.
وی با گلایه از عملکرد برخی معادن و صنایع در شهرستان اردستان گفت: برخی از معادن و شرکتهای صنعتی در این شهرستان از منابع و ظرفیتهای شهرستان استفاده میکنند. به عنوان مثال معادن اردستان یک سوم سوخت شهرستان را مصرف میکنند ولی حاضر نیستند حتی یک فعالیت اجتماعی و یا گردشهای مالی خود را در این شهرستان انجام دهند.
فرماندار اردستان تاکید کرد: معادن و صنایع در اردستان باید تکلیف خود را با شهرستان مشخص کنند، اگر قرار است از ظرفیت و زیرساختهای این شهرستان استفاده کنند باید به تکالیف قانونی خود هم عمل کنند و موضوعات و تعهدات اجتماعی و اداری خود را انجام دهند تا مردم و شهرستان هم از آنها بهرهمند شوند.