به گزارش میمتالز، در این نمایشگاه، توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی در بخشهای مختلف از جمله معدن و صنایع معدنی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، تجهیزات ساخت ماهوارهای، هوش مصنوعی، ساخت تجهیزات و ابزارآلات تعمیر هواپیما، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، لوازم خانگی، صنایع دریایی، صنعت فرش، صنعت آب و برق، صنایع نساجی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی و تولید دارو، پژوهشگاه رویان، تولیدات کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری ارائه شد.
در بخش صنایع معدنی، محمدحسین ثقفی مدیر تولید و توسعه صنایع فولاد آلیاژی پاسارگاد درباره مجتمع تیتانیوم کهنوج: معدن تیتانیوم کهنوج از اوایل دهه ۷۰ جزو طرحهای کشور بوده است. با همکاری وزارت صمت و بخش خصوصی، طرح تجهیز و استخراج این معدن از سال ۹۹ شروع شد و اکنون افتتاح شده است. کارخانه فرآوری آن -که در مرحله راهاندازی است- میتواند سالانه ۱۳۰ هزار تن کنسانتره تیتانیومی تولید کند.
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه: ۹۸ درصد خط ۲ طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان به طول ۷۸۰ کیلومتر انجام شده است.
سهیل اسدی، معاون برنامهریزی شرکت آلومینیوم اراک: تکنولوژی این کارخانه در سال ۱۳۵۱ وارد شده و قدیمی است. طبق منویات مقام معظم رهبری، کارخانه صد درصد خصوصی شده است. سهامدار بخش خصوصی آماده سرمایهگذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی برای ارتقای تکنولوژی این کارخانه است. در جلسهای که با وزرای صمت و محیط زیست داشتیم، درخواست صدور مجوز محیط زیست داریم.
در بازدید رهبر معظم انقلاب از غرفه بخش معدن و صنایع معدنی، مهندس محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مهندس محمد آقاجانلو، رئیس هیات عامل ایمیدرو حضور داشتند.