تاریخ: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۷:۰۷
بازدید: ۱۲۳
کد خبر: ۳۶۶۰۷۸
سرویس خبر : انرژی

وزیر نیرو فاز دوم نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی فولاد خوزستان را کلنگ زد

وزیر نیرو فاز دوم نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی فولاد خوزستان را کلنگ زد
‌می‌متالز - در دومین روز از سفر رئیس‌جمهور به خوزستان، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو با حضور در شهرستان گتوند فاز دوم نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد خوزستان را کلنگ‌زنی کرد. ظرفیت این نیروگاه که با اعتبار ۱۰۰ میلیون یورو در بیست‌وچهار ماه تکمیل می‌شود، ۲۰۰ مگاوات است.

به گزارش می‌متالز، علی‌آبادی از عزم دولت برای کاهش و حذف ناترازی‌ها گفت و افزود: سرمایه‌گذاری فولاد خوزستان در احداث نیروگاه کمک شایانی به پایداری شبکه برق می‌کند. دولت در راستای اجرای ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و ماده چهار قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق رفع موانع تولید، به دنبال احداث نیروگاه و تقویت شبکه تولید برق است. با همکاری فولاد خوزستان و حمایت دولت سعی می‌کنیم، ظرف یک سال نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی گتوند را راه‌اندازی به شبکه وصل کنیم. تابستان سختی پشت سر گذاشتیم و تلاشمان بر این است، در تابستان سال ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ ناترازی‌ها را به صفر برسانیم.

وزیر نیرو در ادامه گفت: شرکت فولاد خوزستان با اجرای طرح پساب صنعتی گام موثری در صرفه‌جویی مصرف صنعتی آب برداشته است. راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی گتوند تاثیر به سزایی در زیرساخت‌های شبکه سراسری برق دارد و کمک موثری در تامین برق خوزستان و صنایع استان می‌کند.

پیش از سخنان وزیر نیرو، علی اسدی مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان، همراهی فولاد خوزستان در احداث نیروگاه و رفع ناترازی را ستود و افزود: نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی شرکت فولاد خوزستان در قالب سه پروژه ۲۰۰ مگاواتی تعریف شده و امروز با حضور وزیر نیرو فاز دوم با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات در شهرستان گتوند کلنگ‌زنی شد. تلاش و دغدغه‌ی برق منطقه‌ای خوزستان، پایداری شبکه و تامین برق خانگی، کشاورزی، تجاری و صنایع است.

اسماعیل فتحی مدیر پروژه‌های نیروگاهی شرکت فولاد خوزستان گفت: شرکت فولاد خوزستان سه پروژه نیروگاهی خورشیدی و سیکل ترکیبی در دست اجرا دارد. ناترازی انرژی تولید صنایع را با چالش مواجه کرده است. فاز نخست نیروگاه فولاد خوزستان در بهبهان پیشرفت ده درصدی داشته است. پروژه گتوند نیز، در زمینی ۳۰۰ هکتاری با تخصیص ۱۰۰ میلیون یور اجرا می‌شود. زمان انجام این طرح ۲۴ ماه پیش‌بینی شده و تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می‌رسد؛ اما با تامین مالی مناسب، امکان کاهش زمان یاد شده وجود دارد. از مسوولان انتظار می‌رود از طرح‌های نیروگاه برق خورشیدی فولاد خوزستان حمایت نمایند.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین