تاریخ: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۸:۴۶
بازدید: ۲۶
کد خبر: ۳۷۲۲۶۲

دانش‌بنیان‌ها پیشتاز توسعه معادن/ دسترسی به عناصر کمیاب با فناوری ایرانی

دانش‌بنیان‌ها پیشتاز توسعه معادن/ دسترسی به عناصر کمیاب با فناوری ایرانی
‌می‌متالز - یک شرکت دانش‌بنیان با استفاده از تخصص نیروی انسانی و استفاده از تجهیزات فناورانه، توانسته است با به‌ کارگیری روش‌های پیشرفته آنالیز، زمینه را برای دسترسی به عناصر کمیاب و گران‌بها، توسعه صنایع معدنی و ارتقای بهره‌وری فراهم کند.

به گزارش می‌متالز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «صالح صبحدل» مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مطالعات مواد معدنی زرآزما، با اشاره به استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و روش‌های فناورانه تست و آزمون مطالعات معدنی، عنوان کرد: این شرکت دانش‌بنیان، توانسته است ضمن استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و انتقال دانش فنی از کشور استرالیا برای بومی‌سازی فناوری آنالیز توسط کارشناسان مجرب داخلی، بخشی از نیاز صنایع معدنی را تامین و این صنعت را به سوی ارتقای بهره‌وری مبتنی بر فناوری، سوق بدهد.

این فعال فناور، با اشاره به کار روی توسعه صنایع معدنی، آزمایش و شناسایی خواص مواد معدنی، عنوان کرد: با همکاری با بخش‌های دولتی موفق شده‌ایم خدمات پیشرفته آنالیزی و توسعه فناوری‌های مبتنی بر معدن را ارائه دهیم. شرکت ما همچنین به‌ طور پیوسته در دوره مقایسات بین‌المللی بین آزمایشگاهی با مشارکت ۲۲۴ آزمایشگاه معتبر دنیا، تحت عنوان Round Robin، شرکت کرده و خود را در معرض آزمون با برترین مراکز تحقیقاتی مواد معدنی در دنیا قرار داده است.

صبحدل، با بیان این‌ که استفاده از ابزار‌ها و روش آزمون‌های پیشرفته و فناورانه، می‌تواند تسهیل کشف و دسترسی عناصر معدنی گران‌بها را به دنبال داشته باشد، افزود: متخصصان زرآزما، با آگاهی از اهمیت روش‌های آنالیزی پیشرفته و ضرورت کنترل کیفیت نتایج برای اکتشاف عناصر گران‌بهای معدنی، استفاده از روش‌های بومی فناورانه را در دستور کار قرار داده‌اند. فرآیند کنترل کیفیت در شرکت با معیار دقت و صحت، منجر به ارائه خروجی دقیق و متناسب با نیاز صنایع معدنی شده است.

وی همچنین با اشاره به دریافت استاندارد‌های بین‌المللی و گواهی‌های تایید صلاحیت جهانی، بیان کرد: زرآزما به طور منظم در آزمون‌های مهارت بین‌المللی شرکت‌های معتبر شرکت می‌کند تا ارزیابی دقیقی از داده‌های خروجی آزمایشگاه داشته باشد. در این شرکت دانش‌بنیان، با استقرار سیستم مدیریت کیفی ایزو ۹۰۰۱، موضوع کنترل کیفیت آماده‌سازی نمونه با کنترل سایز و به کارگیری نمونه تکراری از فاز خردایش نمونه، به کارگیری محلول‌های استاندارد و ارائه خدمات تست منطبق با استاندارد ۱۷۰۲۵ در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده