به گزارش می متالز، «خداداد غریب پور» روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید شرکت معدنی و صنعتی گل گهر اظهار داشت: گل گهر امروز 32 هزار میلیارد تومان سهم در بازار سرمایه دارد و انتظار می رود در دوره مدیریت جدید، با توجه به شناخت نسبت به سیاست های دولت در این بخش، حرکت رو به رشد خود را تداوم بخشد.
وی خواستار حمایت استاندار کرمان، نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان کرمان از مدیرعامل جدید گل گهر شد تا موجب رونق بخشیدن به فعالیت های این واحد صنعتی معدنی شود.
بر پایه آمارهای منتشر شده، سال گذشته شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با 89 هزار و 594 میلیارد ریال درآمد نسبت به عملکرد سال 96 رشد 82 درصدی داشته است.
همچنین «شهباز حسن پور بیگلری» نماینده مردم شهر ستانهای سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: گل گهر امروز به ظرفیت 30 میلیون تنی سنگ آهن رسیده و این بنگاه اقتصادی بزرگ می تواند کارهای کمتر از 100 میلیارد تومان را به بخش خصوصی و مجموعه های پایین دست واگذار کند.
وی پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهرهای شرقی کشور از جمله کرمان و یزد را یادآور شد و گفت: این پروژه در سطح ملی است و انتظار می رود حمایت های لازم از آن به عمل آید.
حسن پور بیگلری یادآور شد: تکمیل پروژه های صنعتی - معدنی در منطقه نیاز به کمک های وزارت صنعت، معدن وتجارت به همراه سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) دارد.
وی تصریح کرد: امروز 80 درصد معادن اطراف سیرجان شناسایی نشده اند و علاوه براین 400 معدن نیز وجود دارد که تاکنون به بخش خصوصی واگذار نشده است.
جمشید ملارحمان مدیرعامل جدید در غیبت «ناصر تقی زاده» مدیرعامل پیشین که در نشست حاضر نبود، اظهار داشت: لزوم برنامه ریزی سیستماتیک و ساماندهی امور باید در گل گهر در دستور کار باشد و از روزمره گی امور باید پرهیز شود.
وی جذب منابع به منظور گسترش فعالیت های معدنی را مورد تاکید قرار داد و گفت: اهداف و اولویت های باید مشخص باشد تا براساس یک نظم به سمت تحقق اهداف گام برداشت.
مجتمع گل گهر، با هدف استخراج و بهرهبرداری از معادن سنگآهن، همچنین تولید کنسانتره و گندله در چارچوب تامین زنجیره فولاد کشور و نیز افزایش نرخ اشتغال و رشد درآمد ملی راه اندازی شده است.
منطقه معدنی گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن به عنوان یکی از قطب های فعال معدنی، صنعتی در خاورمیانه است که دارای قابلیتهای بسیاری برای تبدیل شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان است.
این ذخایر معدنی در استان کرمان و در ٥٠ کیلومتری جنوب غربی شهرستان سیرجان واقع شده است.