به گزارش می متالز، سیدحمید حسینی امروز (سهشنبه، پنجم شهریورماه) در یک نشست خبری بهمنظور تشریح اولویتهای کاری و رویکردهای هیئت مدیره جدید اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی، گفت: خوشبختانه دیپلماسی فعال دولت، آمریکا را منفعل و جامعه و فعالان صنایع نفت و گاز کشور را به حل بخشی از مشکلات تحریم علیه صنایع نفت و گاز کشور امیدوار کرده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت نفت از برندگان اصلی برجام بود و در زمان تحریم بیشترین فشار نیز بر این صنعت وارد شد، بدون شک زمانی که صنعت نفت تحت فشار قرار گیرد، فعالان بخش خصوصی نیز تحت تاثیر قرار میگیرند، افزود: امیدواریم شرایط رو به بهبودی رود.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد: با ثبات نرخ ارز در بازار، بخشی از نگرانیهای بخش خصوصی درباره پیمانهای ارزی و شکاف بین ارزهای سنایی و نیمایی برطرف شده که آثار اقدامهای مطلوب دولت بوده است.
حسینی همچنین با اشاره به اقدامها و دستاوردهای مثبت دولت در زمینه پذیرش ارز دیجیتال و حمایت از دانش بنیانها، استارتاپها و شرکتهای نوپا گفت: امیدواریم با حمایت وزارت نفت و دولت این استارتاپها در حوزه نفت، گاز و برق و ... نیز فعال شوند.
وی تصریح کرد: از محل ظرفیت مازاد تولید فرآوردههای بنزین، گازوئیل، مازوت و نفتا به کشورهای دیگر صادر میشود و با افزایش حجم تولیدات پالایشگاه ستاره خلیج فارس این ظرفیت افزایش خواهد یافت.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ضمن ابراز خشنودی از تصویب و ابلاغ طرحی برای افزایش ظرفیت پالایشگاهها و نیز بررسی لایحه تجارت در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای قانون رگلاتوری نقش موثری در کاهش فساد در کشور خواهد داشت و امیدواریم به این موضوع که خواسته زنجیره صنعت پتروشیمی کشور نیز بوده است و نقش مهمی در تامین منافع ملی کشور خواهد داشت، توجه شود.
ابوالقاسم هاشمی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی در این نشست با اشاره به لزوم کنترل یارانه انرژی ازسوی دولت گفت: خصوصیسازیهای انجام شده در سالهای گذشته مشکلاتی را برای بخش خصوصی ایجاد کرده و لازم است روانسازی در محیط کسبوکار توسط دولت انجام شود که رگولاتوری و تنظیم نظام سیاستگذاری از آن جمله است.