به گزارش می متالز، جعفر سرقینی در جریان بازدید از واحدهای تولید کنسانتره آهن، پودر میکرونیزه فلدسپات و طلای زرکوه استان کردستان گفت: ایجاد اشتغال و زمینه سازی جذب و بکار گیری جوانان از مهمترین بحث های پیشروی مسوولان است و این مباحث در مناطق کمتر برخوردار اهمیت آن را دو چندان کرده است.
سرقینی عنوان کرد: معدن و کارخانه استحصال طلای زرکوه فراتر از استانداردهای تعریف شده اشتغال زایی نموده و همت و تلاشی که در بهره برداران این معدن سراغ دارم، امیدوارم که بتوان در جاهای دیگر از ظرفیت ها و پتانسیل های آنان بهره لازم را ببریم.
وی اظهار داشت: در دنیا حدود 35 درصد از طلای استحصال شده از طریق روش هیپلیچینگ بوده که این میزان در کشور ما به 85 درصد هم میرسد.
معاون امور معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: در روش هیپلچینگ با رعایت استانداردهای لازم هیچگونه مشکل و تهدید زیست محیطی را به بار نخواهد آورد.
سرقینی افزود: در کشور حدود 11 هزار پروانه بهره برداری معادن صادر شده که از این تعداد بالغ بر شش هزار و 500 معدن فعال داریم.
وی تاکید کرد: در بین معادن بخش خصوصی، معدن طلای زرکوه واقع در شهرستان قروه با لحاظ کردن تمامی موارد به جرات می توان گفت جزو 3 معدن برتر کشور محسوب می گردد.
معاون امور معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: با موافقت مقام عالی وزارت و شورای عالی معادن کشور با افزایش ظرفیت کارخانه استحصال طلای زرکوه موافقت شده که این نوید بخش اشتغال و رونق بیشتر در منطقه است.
سرقینی یادآور شد: در سال گذشته بالغ بر یک هزار و 300 میلیارد تومان حقوقات دولتی از معادن فعال کشور اخذ و به حساب خزانه دولت واریز گردید.
وی با اشاره به طرح زنجیره فولاد کردستان افزود: زحماتی که برای زنجیره فولاد در کردستان کشیده شده قابل تقدیر است که انشالله بزودی شاهد فعالیت اجرایی آن نیز خواهی بود.
معاون امور معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون صادرات فولاد کشور بالغ بر 5 ملیون تن بوده که پیش بینی می شود این میزان صادرات تا پایان سال جاری به بیش از 15 میلیون تن برسد. این در حالی است که صادرات فولاد کشور در سال گذشته 12 میلیون تن بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با تقدیر از تلاش های بهره برداران معدن زرکوه عنوان کرد: قانون مداری و رعایت استانداردهای لازم در معدن طلای زرکوه بصورت دقیق انجام پذیرفته و از این بابت هیچگونه دغدغه ایی وجود ندارد.
محمد دره وزمی تاکید کرد: با تلاشهای صورت گرفته خوشبختانه معادن کردستان در مسیر درست خود قرار گرفته اند و در این راستا برای جلوگیری از خام فروشی به فرآوری معادن کردستان روی آوردهایم.
وی عنوان کرد: ما برای تمامی مواد معدنی کردستان که دارای ارزش اقتصادی هستند جواز تاسیس فرآوری را صادر کرده ایم تا بتوانیم از ارزش افزوده و اشتغال زایی آن نهایت بهره و استفاده را برای رونق و توسعه اقتصادی استان برده باشیم.