تاریخ: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۴:۲۳
بازدید: ۲۰۰
کد خبر: ۷۰۰۹۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد:

افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی

می متالز - غریب پور گفت: سهم اقتصاد دانش بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی و تهییج و ترغیب دانشگاه و صنعت باید افزایش پیدا کند.
افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور رئیس هیات عامل ایمیدرو در چهارمین جلسه هیات امنای موسسه پژوهشی و آموزشی یونیدرو گفت: دومین جشنواره اینوماین با هدف افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی و تهییج و ترغیب دانشگاه و صنعت به ایده پردازی برگزار می‌شود.

او ادامه داد: تجمیع نیاز‌های فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی و نیز بهره گیری از ظرفیت‌های حمایتی موجود در دستگاه‌های اجرایی مرتبط، بخشی دیگر از اهداف این جشنواره است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه برگزاری دومین جشنواره اینوماین در سه بخش برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: این بخش‌ها شامل مسابقه ایده مبتنی بر محور‌های منتخب و نمایشگاه توانمندی شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با معدن و صنایع معدنی است.

 

نیاز‌های فناورانه شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی

او ادامه داد: ارائه نیاز‌های فناورانه شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی، از دیگر بخش‌های جشنواره مذکور است.

غریب پور با اشاره به بازیگران اصلی دومین جشنواره اینوماین اظهار داشت: در این جشنواره علاوه بر ایمیدرو، تعدادی از شرکت‌های تابعه شامل تهیه و تولید مواد معدنی، ملی فولاد، ملی مس، مس سرچشمه و مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران حضور خواهند داشت.

او افزود: سازمان زمین‌شناسی، شرکت فولاد مبارکه، بانک صنعت و معدن، صندوق بیمه معادن، انجمن تولید کنندگان فولاد ایران، انجمن مهندسی معدن ایران و همچنین بازیگران اقتصاد دانش‌بنیان از قبیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و پردیس، مراکز نوآوری و شتاب دهنده‌ها، ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال، ستاد توسعه فناوری‌های آب و غیره، این جشنواره را همراهی خواهند کرد.

امید اصغری، رئیس موسسه یونیدرو در این جلسه، ضمن ارائه گزارش عملکرد، برنامه‌ها و اهداف این موسسه گفت: این موسسه همکاری لازم را برای اجرای مطلوب دومین جشنواره اینوماین انجام خواهد داد تا بتوانیم به اهداف پیش روی جشنواره دست یابیم.

او ادامه داد: از اردیبهشت امسال، اقداماتی همچون تعیین ۶ محور از چالش‌ها و نیاز‌های فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی مرتبط با استارتاپ ها، شناسایی ۲۵ شتاب دهنده و بیش از ۱۰ مرکز نوآوری مرتبط با این جشنواره و شناسایی بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان مرتبط با این حوزه صورت گرفته است.

در این جلسه، نحوه ارتباط موسسه یونیدرو با شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این موسسه، نیاز‌های تحقیقاتی واحد‌های بزرگ این بخش را شناسایی و حمایت‌های لازم انجام شود.

در ادامه، ساختار پیشنهادی موسسه و نیز تشکیل گروه‌های تخصصی ارائه شده و مورد تایید اعضای هیات امنا قرار گرفت.

عناوین برگزیده