تاریخ: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۲۸
بازدید: ۵۰۵
کد خبر: ۷۱۱۴۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در نشست معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن با مدیرعامل شرکت معادن زغال سنگ البرز شرقی عنوان شد:

عزم ذوب آهن اصفهان برای کاهش واردات زغال سنگ و کک

می متالز - نشست بررسی راه های افزایش کیفیت زغال و کک تولیدی ذوب آهن اصفهان و استفاده از زغال های داخلی و کاهش واردات زغال سنگ و کک با حضور مدیرعامل شرکت زغال سنگ البرز شرقی به همراه مدیران آن شرکت، اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود و معاون برنامه و ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان و مدیران این حوزه چهارشنبه 6 آذر ماه در این شرکت برگزار شد.
عزم ذوب آهن اصفهان برای کاهش واردات زغال سنگ و کک

به گزارش می متالز، در این نشست مهندس مهدی نصر معاون برنامه ریزی وتوسعه بر حمایت همه جانبه شرکت ذوب آهن اصفهان و انجام طرح های پژوهشی مشترک و لزوم انجام این همکاری با توجه به محدودیت های به وجود آمده در اثر تحریم های ظالمانه تا حصول نتایج مورد نظر تاکید نمود.

شریف مدیر عامل شرکت معادن زغال سنگ البرز شرقی نیز طی سخنانی اقدامات انجام گرفته در خصوص افزایش کیفیت و کمیت زغال های تولیدی این شرکت را تشریح  کرد و برلزوم  تعریف  طرح های پژوهشی با همکاری اساتید دانشگاه، معادن و ذوب آهن اصفهان تاکید نمود.

در ادامه اساتید مدعو دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های پژوهشی مرتبط انجام شده با بیان توانمندی های این دانشگاه و معرفی آن به عنوان قطب معدن در کشور، در خصوص امکان دستیابی به زغال هایی با کیفیت بهتراز طریق اجرای طرح های پژوهشی مشترک دانشگاه و صنعت مطالبی را ارایه نمودند.

رضوانیان مدیر تولیدات کک و مواد شیمیایی نیز بر انجام هرگونه همکاری و امکان استفاده از امکانات و تجهیزات این مدیریت مانند آزمایشگاه کک و زغال به عنوان تنها پایلوت تولید کک در خاورمیانه اعلام آمادگی نمود.

وی در ادامه با توجه به وجود ظرفیت های آزمایشگاهی شرکت ذوب آهن از طرف مدیر آزمایشگاه مرکزی بر انجام همکاری و بهره گیری از امکانات و تجربیات کارشناسان این مدیریت تاکید نمود. همچنین مدیرمهندسی  ناحیه چدن در خصوص امکان استفاده از زغال‌های داخلی غیر کک شو در ذوب آهن با توجه به شرایط فنی مربوطه و اجرای پروژه ملی تزریق پودر زغال به کوره بلند  (PCI) توضیحاتی ارایه نمود.

شیرین پرور مدیر تحقیق و توسعه در خصوص لزوم تعریف یک طرح پژوهشی همه جانبه در زمینه استفاده صد درصدی از زغال سنگ های داخلی توضیحاتی ارائه نمود و افزود: تعریف این طرح پژوهشی با  استفاده از ظرفیت های حداکثری معادن کشور مورد تاکید مدیر عامل شرکت و مصوبه شورای معاونین است و با توجه به محدودیت های تامین زغال سنگ وارداتی، از ضرورت بسیاری برخوردار می باشد.

عناوین برگزیده