به گزارش می متالز، استاندار هرمزگان عصر چهارشنبه در نشست با خداداد غریب پور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اظهار داشت: این کار مهم اقدام بزرگی در راستای حفاظت از محیط زیست، جلوگیری از ورود پساب فاضلاب به دریا و استفاده بهینه از پساب تصفیه شده با سرمایهگذاری بخش خصوصی می باشد.
فریدون همتی خواستار تسطیح محوطه جدید منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در غرب بندرعباس شد و اضافه کرد: این کار انگیزه های سرمایه گذاران جدید برای حضور در این منطقه را افزایش میدهد.
وی بیان داشت: همچنین با توجه به وجود صنایع بزرگ و انجام سرمایهگذاری های جدید در منطقه ویژه خلیج فارس، باید برای افزایش تولید و تامین برق مورد نیاز در این منطقه اقدام لازم صورت گیرد.
همتی در بخش دیگری از صحبتهای خود برنامه تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در هرمزگان را یک سیاست و راهبرد بسیار مهم برشمرد و افزود: تحقق تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان با جدیت از سوی مجموعه ایمیدرو در حال پیگیری و اجراست و این امر کار بزرگی برای کشور و استان خواهد بود.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: همچنین پیگیری های خوبی برای راه اندازی واحدهای پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان انجام شده و سازماندهی خوبی برای این کار بسیار مهم صورت گرفته است.
استفاده از پساب تولیدی مهمترین مساله و چالش فاضلاب بندرعباس است و شرکت آب و فاضلاب هرمزگان هیچ مسوولیت مستقیمی درباره استفاده از پساب خروجی تصفیه خانه ندارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اعلام این مطلب افزود: تا زمانی که محل مصرفی برای پساب فاضلاب تعیین نشود، تنها گزینه، انتقال پساب به دریاست.
امین قصمی مدیرعامل این شرکت روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت بیست و ششمین سالروز تشکیل شرکت های آب و فاضلاب (۱۱دی) افزود: تاکنون تقاضایی برای استفاده از پساب در بخشهای کشاورزی و صنعتی وجود نداشت اما به تازگی خبرهای امیدوارکننده ای از احتمال خریداری پساب بندرعباس توسط صنایع غرب بندرعباس رسیده است.
وی همچنین از امضای قراردادی با شهرداری بندرعباس برای خرید پساب به میزان ۵۰ لیتر در ثانیه از مجموع ۷۰۰ لیتر برثانیه پساب شهری خبرداد و اضافه کرد: در مرحله دوم، میزان خرید پساب توسط شهرداری به ۲۰۰لیتر بر ثانیه افزایش خواهد یافت.
این مسوول خاطرنشان شد: در حال حاضر حدود ۷۲هزار مترمکعب فاضلاب وارد شبکه تصفیه خانه می شود و حدود ۵۰هزار مترمکعب فاضلاب نیز در بافت فرسوده تولید می شود که به شیوه های سنتی و استفاده از چاه خانگی دفع می شود.