تاریخ: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۰۰
بازدید: ۲۵۱
کد خبر: ۹۹۶۸۵
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیر گروه فاوای شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد

اجرای طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی در شرکت مس برای نخستین بار در کشور/ کاهش و کنترل هزینه‌ها مهمترین دستاورد طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی

می متالز - مهندس احسان طهماسبی با تأکید بر اینکه بدون همراهی و حمایت دکتر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس اجرای طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی در یک بازه زمانی کوتاه میسر نبود، گفت: این سیستم با استفاده از توان داخلی و به‌کارگیری تجربه و تخصص پرسنل [...]
اجرای طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی در شرکت مس برای نخستین بار در کشور/ کاهش و کنترل هزینه‌ها مهمترین دستاورد طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی

به گزارش می متالز، مهندس احسان طهماسبی با تأکید بر اینکه بدون همراهی و حمایت دکتر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس اجرای طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی در یک بازه زمانی کوتاه میسر نبود، گفت: این سیستم با استفاده از توان داخلی و به‌ کارگیری تجربه و تخصص پرسنل فعلی شرکت و دانش روز کارشناسان و متخصصین تازه جذب‌شده طراحی و ساخته‌ شده است.

طهماسبی با بیان این مطلب افزود: در طول انجام این پروژه و به رغم فشار زیادی که بر مجموعه و تیم اجرایی حاکم بود ولی با آرامش، حمایت و راهنمایی‌هایی که از سوی مهندس حسنی معاون توسعه سرمایه انسانی و ارتباطات به مجموعه عملیاتی منتقل می‌شد موفق به انجام این طرح مهم برای نخستین بار در کشور شدیم.

مدیر گروه فاوای شرکت مس اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح حذف تدریجی سیستم‌های جزیره‌ای فعلی و ایجاد و توسعه یک سیستم یکپارچه اطلاعاتی است به‌ نحوی‌که مدیریت اطلاعات در سطح شرکت مس (ستاد و مجتمع‌ها) به ‌صورت مجتمع و یکپارچه انجام شود.

طهماسبی تصریح کرد: کاهش قیمت تمام‌شده با کنترل و مدیریت هزینه‌ها و همچنین اخذ تصمیمات استراتژیک در زمان مناسب از دیگر دستاوردهای این طرح است.

وی تأکید کرد: هرچه سیستم‌های بیشتری در این قالب تولید شود، این ارزش‌افزوده نمود بیشتری خواهد داشت.

مدیر گروه فاوای شرکت مس با اشاره به این‌که شرکت مس با اجرای این طرح به‌ عنوان الگو و یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه مدیریت اطلاعات مطرح شده است بیان کرد: بررسی سایر شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی بیانگر این موضوع است که این شرکت‌ها روش پیاده‌ سازی بسته‌های آماده نرم‌افزاری و یا استقرار از طریق تولید برون‌سپاری شده را تجربه کرده‌اند و گاها با هزینه‌های تکراری و گزاف چندین روش را پیاده کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر نمونه صد درصد موفقی در این زمینه وجود ندارد اضافه کرد: اما به‌ جرئت می‌توان گفت که تولید سیستم یکپارچه اطلاعاتی با استفاده از توان داخلی، تکنولوژی‌های روز دنیا و در این سطح وسیع اولین بار است که در کشور اتفاق می‌افتد و می‌تواند الگویی برای سایر شرکت‌ها باشد.

طهماسبی با بیان اینکه در حال حاضر این طرح در ابتدای راه است گفت: در سال 98 تیم‌ سازی طرح، ایجاد و استقرار زیر ساخت‌های سخت ‌افزاری و نرم ‌افزاری و همچنین تولید سیستم مالی در سطح کل شرکت اجرا شد و سیستم آموزش نیز مراحل تست خود را طی می‌کند.

وی افزود: در ادامه با برنامه ‌ریزی انجام شده برای سال 99، امیدواریم با سرعت بیشتری سایر سیستم‌ها به بهره‌برداری برسند که به‌ عنوان‌ مثال فاز اول سیستم‌های حوزه زنجیره تأمین، سرمایه انسانی و فروش در برنامه سال 99 پیش بینی شده است.

مدیر گروه فاوای شرکت مس تصریح کرد: همزمان با پیشرفت این طرح، بایستی زیر ساخت‌های سخت ‌افزاری و ارتباطی نیز توسعه و تقویت شوند که بخش‌های زیرساخت، امنیت و پشتیبانی گروه فاوا در ستاد و کلیه مجتمع‌ها، این وظیفه را به‌خوبی انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: درواقع بدون زیرساخت و بستری مناسب و امن، امکان استفاده و بهره بردن از سیستم‌های اطلاعاتی یکپارچه میسر نخواهد شد که ازجمله اقدامات مهم و مؤثر در این حوزه نیز می‌توان از اخذ گواهینامه امنیت اطلاعات ISMS، قرارداد و راه‌اندازی دیتاسنترها در مجتمع‌ها و ارتقا سرویس‌ها ازجمله پست الکترونیکی و اتوماسیون مکاتبات اداری تحت وب نام برد.

طهماسبی با بیان این‌که با اجرای طرح جامع سیستم یکپارچه ‌سازی اطلاعات، دو استراتژی بلند مدت را مدنظر قرار داده‌ایم، اظهار داشت: استراتژی اول درآمدزایی از طریق ارائه خدمات و محصول به سایر شرکت‌ها است و استراتژی دیگر ارائه راهکارهای تکنولوژیکی به سایر واحدهای شرکت به‌ منظور افزایش تولید، کاهش هزینه و ... است.

منبع: مس پرس
عناوین برگزیده