به گزارش می متالز، بر اساس این توافق، کاهش میزان تولیدات که از روز جمعه آغاز شده است به آرامی تاثیر مثبتی بر بازار نفت برجای گذاشته است.
کشورهای عضو اوپک پلاس به نوبت برنامه تولید نفت خود را به مشتریان ارائه میکند تا با کاهش ۹.۷ میلیون بشکهای تولید نفت در جهان، به متعادل کردن قیمتها کمک کنند.
این در حالی است که تاثیر بحران شیوع ویروس کرونا بر بازار نفت بسیار شدید بوده و این شرایط سقوط قیمتها و بالا رفتن سطح ذخیرهسازیهای جهانی نفت را به دنبال داشته است.
از همین رو نمیتوان انتظار داشت در کوتاه مدت، سطح قیمتها افزایش چشمگیری داشته باشد بنابراین افزایش تدریجی تقاضای نفت در پی از سرگیری فعالیتهای اقتصادی جهان از یک سو و کاهش عرضه نفت از سوی دیگر سبب بازگشت تدریجی ثبات به بازار نفت خواهد شد.
بر این اساس قیمت نفت برنت با رشدی ۴ درصدی به قیمت ۳۱ دلار و ۳۱ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت شاخص آمریکا نیز رشدی ۶.۲ درصدی را تجربه کرد و ۲۵ دلار و ۶۶ سنت قیمت خورد.
در شرایط فعلی تردیدهای بسیاری پیش روی بازار نفت قرار دارد و این شرایط سبب سطح بالای نوسانها در بازار نفت در هفتههای آینده میشود. اغلب کارشناسان نیز بر این باورند تا رسیدن فصل سرد سال و تقویت تقاضا به دلیل افزایش مصرف سوخت، نمیتوان انتظار افزایش زیاد قیمتها را داشت.