به گزارش می متالز، برپایه جداول آماری عملکرد فولاد مبارکه، سفیددشت، سبا، فولاد هرمزگان، کاوه جنوب، آهن و فولاد غدیر، میدکو، فولاد خوزستان، خراسان، فولاد میانه، سبزوار، فولاد شادگان، صبا فولاد، فولاد نیریز، آهن وفولاد ارفع، آهن و فولاد گل گهر، (طرح های گوهر و کوثر)، چادرملو، جهان فولاد سیرجان و فولاد بافت، گویای آن است که بیشترین تولید در سه ماهه امسال مربوط به فولاد مبارکه با رقم دو میلیون و ۵۵ هزار و ۲۵۴ تن ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش سه درصدی دارد.
بالاترین رشد عملکرد مربوط به فولاد بافت با ۲۹۳ درصد بازدهی در مقایسه با سه ماهه سال ۹۸ را نشان می دهد و میدکو هم بیشترین کاهش را با ۴۲ درصد به خود اختصاص داد.
خرداد ماه امسال واحد های مزبور دو میلیون و ۶۶۱ هزار و ۴۶۶ تن آهن اسفنجی تولید کردند که در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته ۱۶ درصد افزایش تولید نشان می دهد.
بیشترین میزان تولید آهن اسفنجی در آخرین ماه فصل بهار مربوط به فولاد مبارکه با رقم ۶۲۷ هزار و ۲۵۴ تن ثبت شد که رشد سه درصدی در مقایسه با خرداد ۹۸ داشت.
بیشترین بازدهی خرداد ماه در بین واحدهای تولیدی مورد بررسی مربوط به جهان فولاد سیرجان است که با افزایش ۳۳۹ درصدی روبرو شد، ضمن اینکه ذوب آهن در این بخش تولید نداشت و صفر ثبت شده است.
بررسی آمارهای تولید آهن اسفنجی پارسال رقم ۲۷ میلیون و ۳۶ هزار تن را نشان داد که این رقم در مقایسه با ۲۵ میلیون و ۲۵۳ هزار تن عملکرد سال ۹۷ افزایش هفت درصدی را ثبت کرد.
ایران در سالهای اخیر همواره دومین تولیدکننده آهن اسفنجی پس از هند محسوب میشده و راهاندازی هفت طرح فولاد استانی که هریک ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن ظرفیت تولید آهن اسفنجی دارند، از اقدامهای موثر در این بخش است.