به گزارش می متالز، عباس نعیمی در جلسه پایش طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس ضمن بیان این مطلب گفت: تا پایان مهر امسال، در راستای طرح مذکور، 672 معدن شناسایی و اولویت بندی شده و بر روی 194 معدن، اقدام کلینیکی شده است.
وی ادامه داد: طی این مدت، 64 معدن به صورت مستقیم و 83 معدن از طریق فراهم کردن زیرساخت های لازم، احیا، فعال سازی و توسعه یافته اند. همچنین، اقدامات مربوط به صدور جواز تاسیس، افزایش ظرفیت و تامین مواد اولیه برای 12 واحد فرآوری از ۲۵ واحد هدفگذاری شده برای امسال انجام شده است.
قائم مقام ایمیدرو با اشاره به عملکرد طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس از ابتدای اجرا تاکنون، تصریح کرد: از ابتدای فروردین 98 تا پایان مهر امسال، 2800 معدن شناسایی و اولویت بندی شده و روی 1214 معدن، اقدام کلینیکی شده است.
وی افزود: در راستای طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، تاکنون 293 معدن، احیا، فعال سازی و توسعه یافته است.
رضا عظیمی، مدیر اجرایی و دبیر کارگروه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نیز در این جلسه بیان داشت: طی 7 ماهه امسال، بیش از 60 جلسه کارگروه استانی از طریق ویدئو کنفرانس و حضور در استان ها و 2 جلسه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی (استان اصفهان و ایمیدرو) برگزار شد.
وی افزود: همچنین در این مدت، بیش از 22 جلسه با طرف های تفاهم نامه سرمایه گذاری، 15جلسه شورای هماهنگی، 15 جلسه داخلی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس و نیز 13 جلسه با محوریت واگذاری هدفمند معادن در بورس به منظور تامین مالی برگزار شد.
فرید دهقانی، مدیرعامل صندوق توسعه فعالیت های سرمایه گذاری معدنی در این جلسه گفت: اکنون، برای 35 معدن کوچک مقیاس در این صندوق، پرونده تشکیل شده است. از این میزان، 16 پرونده تکمیل، در حال ارجاع به بانک و صدور بیمه نامه است.
وی ادامه داد: برای 14 پرونده نیز مهلت یک ماهه برای تکمیل مدارک داده شده است و پس از اتمام این مرحله، برای صدور بیمه نامه به بانک معرفی خواهند شد.
در این جلسه، وجیه اله جعفری، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن، بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران، داریوش دیودیده، مجری طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی، یونس محمدی، مجری طرح معادن کوچک مقیاس در شرکت ملی صنایع مس، حضور داشتند.