تاریخ: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۱:۰۵
بازدید: ۲۱۸
کد خبر: ۲۲۹۵۳۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

سرمایه گذاری ۱٫۶ میلیارد دلاری برای باتری‌های لیتیومی

‌می‌متالز - XTC چین از پروژه‌های ساخت مواد باتری لیتیوم ۱.۶ میلیارد دلاری رونمایی کرد.

به گزارش می‌متالز، واحد Xiamen Tungsten قصد دارد سالانه ۱۰۰ هزار تن فسفات لیتیوم آهن و ۶۰ هزار تن مواد سه تایی تولید کند.

‏XTC New Energy Materials مستقر در چین در نظر دارد حداقل ۱٫۵۵ میلیارد دلار در پروژه مواد باتری لیتیوم در استان سیچوان سرمایه گذاری کند.

به گزارش رویترز، این پروژه شامل ساخت تاسیساتی است که قادر به تولید ۱۰۰ هزار تن فسفات لیتیوم و ۶۰ هزار تن در ماده سه تایی است.

در این زمینه تفاهم نامه‌ای از سوی XTC New Energy با منطقه توسعه اقتصادی و فناوری Yaan در سیچوان در جنوب غربی چین امضا شده است.

‏ Yaan در حال حاضر یک پایگاه تولید لیتیوم برای گروه صنعتی Sichuan Yahua چین است، که تامین کننده هیدروکسید لیتیوم باتری برای تسلا تولیدکننده خودرو‌های برقی آمریکا (EV) است.

پروژه پیشنهادی XTC New Energy قرار است به صورت مرحله‌ای توسعه یابد.

فاز اول این پروژه ظرفیت ۲۰ هزار تن برای لیتیوم آهن فسفات و ۲۰ هزار تن برای مواد سه تایی خواهد داشت.

با برآورد هزینه ۱۹۰ میلیون دلار، قطعه لیتیوم آهن فسفات در سال ۲۰۲۳ به بهره برداری می‌رسد.

اجزای مواد سه تایی، که پیش بینی می‌شود ۳۴۰ میلیون دلار هزینه داشته باشد، برای راه اندازی در سال ۲۰۲۴ برنامه ریزی شده است.

همچنین شامل یک ذوب کننده نیکل و کبالت ۱۰۰۰۰ تن برای بازیافت باتری خواهد بود.

‏ Ternary به ترکیبی از فلزات از جمله نیکل، کبالت و منگنز اشاره دارد که در کاتد‌های باتری لیتیوم یون استفاده می‌شود.

‏ XTC New Energy، واحد تولید کننده فلزات و عناصر نادر خاکی Xiamen Tungsten، قرار است یک مطالعه امکان سنجی را به هیئت مدیره خود ارائه دهد. این شرکت قصد دارد این پروژه را از محل وام‌های بانکی تامین کند.

‏ XTC New Energy اخیراً توافقنامه‌ای با CNGR Advanced Materials برای تامین تتروکسید کبالت و مواد اولیه سه تایی امضا کرده است.

با افزایش تولید خودرو‌های برقی تقاضا برای باتری‌های لیتیومی نیز افزایش خواهد یافت. درنتیجه در سال‌های پیش رو بازار لیتویم می‌تواند یکی از بازار‌های مهم مواد معدنی باشد.

منبع: صنعت کار

عناوین برگزیده