تاریخ: ۰۶ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۲۶
بازدید: ۱۷۲
کد خبر: ۲۴۱۸۰۹
سرویس خبر : انرژی
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران اعلام کرد:

تلاش برای تامین آب از منابع غیرمتعارف

‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: تلاش می‌شود از منابع آب غیرمتعارف برای تامین آب استفاده شود.

به گزارش می‌متالز، «سیدحسن رضوی» در نشست تخصصی مدیران صنعت آب و آبفا که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، با اشاره به طرح‌های اجرا شده در شرکت آب و نیرو به تشریح سیاست‌ها و راهبرد‌های جدید در بخش آب کشور پرداخت و افزود: تولید انرژی الکتریکی پاک و کمک به پایداری شبکه برق کشور، مهار سیلاب‌های مخرب، توسعه منطقه‌‏ای و رونق کشاورزی، کاهش آلاینده‌های محیط زیست و ارتقای ظرفیت فنی و مهندسی کشور از دستاورد‌های شرکت آب و نیرو در طول بیش از ۳ دهه فعالیت بوده است.

رضوی ادامه داد: در طول ۳۲ سال فعالیت شرکت آب و نیرو بیش از ۷۳ درصد از ظرفیت تولید انرژی برق آبی کشور و همچنین حدود ۳۷ درصد از ظرفیت ذخیره سازی آب در مخازن سد‌های کشور توسط این شرکت ایجاد شده است.

وی با اشاره به رویکرد‌های جدید تامین منابع آبی، گفت: مدیریت سیلاب، کاهش تبخیر از سدها، طراحی و احداث آب شیرین‌کن‌های ساحلی، بازچرخانی آب‌های خاکستری، طراحی سد‌های زیرزمینی، تولید آب از هوا و بارور سازی ابرها، استفاده از منابع آب نامتعارف (دریا) و پتاسیل موجود در توسعه اراضی شور ورزی از رویکر‌های نوین شرکت آب و نیرو در حوزه تامین منابع آب جدید است.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، با اشاره به طرح‌های نیمه تمام این شرکت گفت: اگر نتوانیم طی برنامه ششم توسعه و در دولت سیزدهم این طرح‌ها را به سرانجام برسانیم عدم النفع این پروژه‌ها در طول سال اعداد و ارقام بسیار بالایی است که از بودجه وزارت نیرو نیز بالاتر خواهد بود.

وی به نقاط قوت و چالش‌های پیش روی بخش آب کشور پرداخت و افزود: با توجه به اینکه آب، محوراصلی توسعه زیرساخت سایر بخش‌ها است و پتانسیل بسیار گسترده در طرح‌ها و پروژه‌های بخش آب به منظور تولید انرژی، مصرف شرب، کشاورزی، محیط زیست، گردشگری و اشتغال زایی وجود دارد و همچنین تغییر نگرش عمومی نسبت به ارزش واقعی آب و منافع حاصل از ذخیره و نگهداری آن و مدیریت مصرف آب و انرژی حاصل شده، نیاز است که سیاستگذاران دولت در بخش توسعه‌ای به مقوله آب و انرژی‌های پاک توجه ویژه‌ای داشته باشد.

منبع: پایگاه خبری تحلیلی تجارت بین الملل (اگزیم نیوز)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد