به گزارش میمتالز، علی منصفی راد در دیدار با عبدالله شه بخش معاون توسعه و بهره برداری معادن شرکت آلومینای ایران با بیان اینکه براساس نقشه توسعه علمی کشور، وظیفه آموزشهای تخصصی و نوین در کشور به جهاددانشگاهی واگذار شده اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از ظرفیت بالایی در حوزه آموزشهای کوتاهمدت و اشتغالمحور برخوردار است.
وی ضمن اعلام آمادگی جهاددانشگاهی استان برای توانمندسازی نیروی انسانی در دستگاهها و واحدهای معدنی و صنعتی تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان هم در حوزه آموزشهای حضوری و هم غیرحضور آماده همکاری با شرکت آلومینای ایران و مجموعههای تحتپوشش این مجموعه بزرگ تولیدی و اقتصادی است.
سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان، ارائه آموزشهای تخصصی به دهیاران، شوراها و مجموعههای تحت پوشش وزارت کشور را نمونهای از دورههای آموزشی موفق در این دستگاه برشمرد و گفت: در حوزه آموزشهای بلندمدت نیز امکان بازتعریف ظرفیتهای نوین مرتبط با فعالیتهای تولیدی معدنی مرتبط با شرکت آلومینا در دفترچههای پذیرش دانشجو در جهاددانشگاهی وجود دارد.
منصفی راد با اذعان به اینکه ساختار و شاکله بخش پژوهشی جهاددانشگاهی بر مبنای نیازهای واقعی فناورانه شکل گرفته اضافه کرد: جهاددانشگاهی در بحث طرحهای فناورانه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری بر طرحهایی تمرکز بیشتری دارد که هم به خنثیسازی تحریمها و هم به بومیسازی دانش فنی در استان و کشور کمک کند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به توفیقات جهاددانشگاهی در سطح ملی و بینالمللی گفت: خوشبختانه ساختار جهاددانشگاهی و واحدهای استانی آن به گونهای است که زمینه برای بهرهگیری از تجربیات و ظرفیتهای آنها در اقصینقاط کشور فراهم است و لذا جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از ظرفیت دیگر واحدها نیز در استان بهره بگیرد.
وی با اشاره به دستاوردها و تجربیات موفق برخی از واحدهای جهاددانشگاهی و از جمله جهاددانشگاهی تربیت مدرس تهران در حوزههای مرتبط با معدن گفت: استان سمنان نیز یکی از مستعدترین و غنیترین استانها در حوزه موادمعدنی است و لذا جهاددانشگاهی استان نیز برنامههای متنوعی برای ورود به این بخش دارد. خوشبختانه مدیریت ارشد اجرایی استان نیز حمایت و پشتیبانی زیادی در حوزه فعالیتهای تولیدی و اقتصادی در استان دارد.
سرپرست جهاددانشگاهی استان از اجرای یک طرح در حوزه باطلههای معدنی در جهاددانشگاهی استان خبر داد و افزود: فرآیند اجرای این طرح در استان با محوریت جهاددانشگاهی استان آغاز شده و امید میرود که ظرف سه چهار ماه آینده به مرحله تجاری سازی برسیم. علاوه بر این در قالب یک طرح فناورانه دیگر با همکاری یک شرکت معتبر به حوزه طراحی تجهیزات کشفیات معدنی نیز ورود کردیم.
وی با اشاره به پیشینه درخشان فرهنگی در نهاد انقلابی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی بیش از هر چیز یک نهاد فرهنگی است و از همین رو همه فعالیتهای ما چه در حوزه فرهنگی و آموزشی و چه در حوزه پژوهش و فناوری و... از پیوست فرهنگی برخوردار است.
منصفیراد اطاعت از رهبری معظم انقلاب و حمایت از دولتها را وظیفه و رسالت این نهاد خواند و گفت: جهاددانشگاهی میکوشد در بخشهای مختلف به کارهای برزمینمانده ورود کند.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی هم در حوزه رسانهای و هم حوزه افکارسنجی از توانمندی بالایی برخوردار است افزود: مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی معتبرترین مرکز افکارسنجی در کشور است و ما آمادگی داریم در زمینه پایش افکارسنجی در حوزههای مرتبط با مجموعههای بزرگی همچون آلومینا، ایمیدرو ... همکاری کنیم.
منصفیراد با اشاره به ضرورت توجه به آینده پژوهی در حوزه مشاغل و توسعه آموزشهای مهارتمحور اظهار کرد: خوشبختانه جهاددانشگاهی در این بخش نیز از توان و ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و لذا جهاددانشگاهی استان در حوزه پایش نیازهای آتی حوزه صنعت و معدن و آموزشهای مرتبط با آن نیز میتواند به ارائه خدمت بپردازد.
این مدرس دانشگاه با اشاره به وجود پهنههای گسترده معدنی در استان پهناور سمنان گفت: در حوزه فناوری معدنی، جای کار بسیار زیادی در استان وجود دارد. ضمن اینکه هم دولتمردان سیزدهم و هم استاندار سمنان نیز اراده جدی برای کاستن از حجم خامفروشیها و وزنبخشی به فراوری معدنی در استان دارند و از همین رو از طرحهای مرتبط با این بخش حمایت جدی خواهند کرد.
سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان در پایان مجموعه آلومینای ایران را از موفقترین واحدهای فعال در حوزه معدن ارزیابی کرد و گفت: جهاددانشگاهی استان با توجه به فعالیت این مجموعه در بخشهایی از استان پهناور سمنان، آماده همکاری گسترده در بخشهای مختلف و از جمله در حوزههای آموزشی و پژوهشی است.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)