به گزارش میمتالز، هر واگذاری در این زمینه، اگر واقعا تمامی ابعاد و جوانب و ملاحظات مختلف را پوشش دهد و همهی ریزکاریهایی که در موضوع نقش دارد، مورد بررسی و ارزیابی و مطالعه جدی و کارشناسی قرار بگیرد و صحت و سقم آن روشن شود، اشکالی ندارد و ما مخالف نیستیم. یقینا اگر این واگذاری در جهت رشد و پیشرفت و توسعه باشد ما هم واقعا خواهان این هستیم که تحول و پیشرفتی در حوزه معدنی در منطقه خواف شاهد باشیم.
اما سوابق شرکت تهیه و تولید مواد معدنی برای ما بیانگر این است که این شرکت، شرکت ضعیف و ناتوانی در این زمینه است. وقتی شما یک مجموعهی دولتی نسبتا قدر و پرامکاناتی را در اختیار شرکتی ضعیف و ناتوان قرار دهید، منطقی است که این قضیه مقرون به صرفه نباشد و به صلاح رشد و پیشرفت منطقه هم نخواهد بود. چون اگر آن شرکت، یک شرکت توانا و قدری باشد و سوابق روشن و درخشانی در رشد و پیشرفت داشته باشد اشکالی ندارد. اما ایمپاسکو، شرکت ناتوانی است. عرض ما این است که اولا کار باید کارشناسی انجام بگیرد و ثانیا واگذاری به شرکتی انجام بگیرد سوابق روشنی در رشد و پیشرفت و تحول اقتصادی در منطقه دارد و کارهای بزرگ و خردمندانهای انجام داده است. در حالی که این شرکت این مشخصه را ندارد؛ این جایگاه را ندارد. حداقل در نظر افراد کارشناسی اطمینان حاصل شود که این شرکت باعث رشد و پیشرفت خواهد شد.
احمدپور ادامه داد: ایراد دیگر این است که وضعیت نیروها واقعا در این زمینه خیلی مشخص و روشن نیست. حدود ۴۷۰ نفر نیرو در معدن دولتی سنگان مشغول به کار هستند. اگر ما این معدن را در اختیار شرکتی گذاشتیم که ضعیف است، چه وضعیتی برای نیروها بوجود میآید. به جای اینکه اشتغالزایی رشد و پیشرفت داشته باشد، ما مشکلی برای اشتغالزایی ایجاد کردیم و نیروهای شاغل ما هم دچار مشکل میشوند و حالت بیاعتمادی نسبت به آینده بوجود خواهد آمد. این یقینا آشفتگی و نابسمانی ایجاد میکند. طبعا نباید ما این آشفتگی رو ما بوجود بیاوریم و خود به خود معضل جدیدی را پدید آوریم که جمع کردن این مشکل کار دشواری است. حال اگر بتوان این مشکلات احتمالی را به طریقی برطرف کرد، مشکلی در واگذاری وجود ندارد. اما اگر این مشکلات برطرف نشود، نگرانیها همچنان باقی خواهد بود.
منبع: انجمن سنگ آهن ایران