به گزارش میمتالز، در این برنامه در خصوص گذار از مونتاژکاری به نوآوری در صنعت لوازم خانگی و همچنین افزایش عمق ساخت داخل کالاهای نهایی در صنعت لوازم خانگی گفته شده و با اشاره به اهمیت ویژه این برنامه، زمان اجرایی شدن آن دو سال اعلام شده است. در خصوص اقدامات لازم برای اجرایی شدن این برنامه نیز به موضوعات ذیل اشاره شده است:
توسعه فعالیت بنگاههای رشته فعالیتهای منتخب در قالب زنجیرههای ارزش و تقویت یکپارچهکنندگان تخصصی (در قالب GC، MC یا پیمانکاران تخصصی) که محصولات را همراه با ضمانتنامههای مورد نیاز در قالب یک سبد کامل یا مجموعه کامل به مشتری داخلی یا خارجی تحویل میدهند.
تغییر رویههای پرداخت تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی و امکان پرداخت این تسهیلات به شرکتهای داخلی (در ازای فاکتورهای صادر شده از سوی این شرکتها).
همچنین در این برنامه در ارتباط با افزایش عمق ساخت کالاهای نهایی گفته شده که میتوان از روشهای مختلفی مانند توسعه همکاری بنگاهها برای تکمیل سبد محصول و ادغام در سطوح مختلف برای افزایش اندازه اقتصادی محصولات تولیدی استفاده کرد.
یکی دیگر از موضوعات مهم این برنامه در خصوص توسعه فناوریهای مرتبط با خانههای هوشمند و هوش مصنوعی است. در این برنامه با اشاره به مزایای این طرح گفته شده که در آینده نزدیک تقاضا برای خانههای هوشمند و لوازم خانگی هوشمند در کشور بسیار زیاد خواهد بود و از همین رو باید به سوی توسعه این بخش حرکت کنیم.
در هدفگذاری دوساله این برنامه آورده شده که باید حداقل به ۳۰ درصد از فناوریهای حیاتی مشخص شده برسیم و همچنین بازار برای شرکتهای دانشبنیان به میزان دو برابر افزایش یابد.
مجریان درونسازمانی این هدفگذاری دو ساله در موضوعات گفته شده نیز معاونت صنایع عمومی- دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری و همچنین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) معرفی شدند.
منبع: دنیای اقتصاد