به گزارش میمتالز، مراحل واریز سود سهام عدالت سال ۱۳۹۹ برای ۴۹ میلیون و ۱۸۸ هزار مشمول سهام عدالت از ۲۱ اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و طبق آن سهام عدالتیهای ۴۵۲ هزار تومانی ۴۸۹ هزار تومان، سهام عدالتیهای ۴۹۲ هزار تومانی ۵۳۲ هزار تومان، سهام عدالتیهای ۵۳۲ هزار تومانی ۵۷۵ هزار تومان و سهام عدالتیهای یک میلیون تومانی یک میلیون و ۸۱ هزار تومان سود دریافت کردند.
با توجه به اینکه اعلام شده است، سود سال ۱۴۰۰ دو برابر سود سهام سال ۱۳۹۹ خواهد بود، احتمالا سهام عدالتیهای ۴۵۲ هزار تومانی حدود ۹۷۸ تومان، سهام عدالتیهای ۴۹۲ هزار تومانی حدود یک میلیون و ۶۴ هزار تومان، سهام عدالتیهای ۵۳۲ هزار تومانی حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان سهام عدالتیهای یک میلیون تومانی حدود دو میلیون و ۱۶۲ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.
اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکتهای سرمایهپذیر سهام عدالت، بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان میشود که دولت (سازمان بورس و سازمان خصوصی سازی) امسال تصمیم گرفته است این سود در دو مرحله پرداخت شود.
وی افزود: در مرحله اول که قرار است تا پایان پاییز پرداخت شود، حدود ۵۰ درصد معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت به حساب ذینفعان و دارندگان سهام واریز میشود.
حیدری در مورد سهام عدالت متوفیان نیز گفت: با همکاری شرکت سپردهگذاری مرکزی و قوه قضاییه قرار است سهام متوفیان به صورت قهری به ورثه منتقل شود که در آن صورت هم سهام و هم سودهای متعلقه نیز به نسبت سهم هر یک از وراث اختصاص مییابد. این فرایند با همکاری دفاتر خدمات قضایی الکترونیک و تأیید شورای عالی بورس به زودی انجام میشود.
سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت بیان کرد: برای انتقال سهام متوفیان نیاز به زیر ساخت نرمافزاری دارد که تهیه شده است و به زودی علمیات انتقالی قهری سهام متوفیان به همراه سودهای متعلقه انجام میشود.
پیمان حدادی، رئیس صندوق تثبیت بازار سرمایه گفت: بازگشایی نماد شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت و معاملاتی شدن خرید و فروش این سهام منوط به مصوبه شورای عالی بورس است.
وی ادامه داد: شورای عالی بورس در خرداد امسال سازمان بورس را مکلف کرد که تمهیدات لازم را برای برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی را فراهم کند تا این مجامع در شهریور برگزار شود. در این زمینه سازمان بورس در جلسات مختلف با شرکت سپردهگذاری مرکزی، مقدمات برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی را فراهم کرد و به شورای عالی بورس هم اعلام آمادگی شد، اما نهادی که باید مجوز برگزاری مجامع این شرکتها را بدهد شورای عالی بورس است که تاکنون این مجوز را نداده است.
رئیس صندوق تثبیت بازار سرمایه در مورد اینکه، چرا سهامداران روش مدیریت مستقیم نمیتوانند سهام خود را بفروشند؟ کفت: این موضوع هم به تصمیم شورای عالی بورس بستگی دارد؛ بنابراین خرید و فروش سهام برای ۱۹ میلیون سهامدار عدالت در روش مستقیم هم به تصمیمات شورای عالی بورس بستگی دارد.
منبع: نبض بورس