به گزارش میمتالز، با توجه به مباحث مطرح شده در کنفرانس انجمن آهن و فولاد چین (CISA)، به دلیل کاهش تقاضا پس از کاهش قرنطینه، تلاش برای مهار قیمتها و تثبیت عرضه، صنعت فولاد چین در سال ۲۰۲۳ روند صعودی خواهد داشت.
فعالان بازار در روز شنبه (۱۸ فوریه) گزارش دادند پیش بینی انجام شده برای روند صنعت فولاد چین در سال ۲۰۲۳، بر اساس بهترین چشم انداز صنایعی است که بزرگترین مصرف کنندگان فولاد میباشند.
به نقل از چندین منبع خبری، پیش بینی مثبت در نظر گرفته شده برای تولید کنندگان فولاد کاملا وابسته به بهبود چشم انداز صنایعی است که مصرف کننده فولاد میباشند. این صنایع شامل حمل و نقل، کشتی سازی، املاک و ... میباشد.
معامله گران در روز شنبه (۱۸ فوریه) گزارش دادند بازار املاک و مستغلات چین که بزرگترین مصرف کننده فولاد است، در حال حاضر در میان حمایت دولت در سال جاری روند بهتری را نشان میدهد. این در حالی است که بررسیها نشان میدهد بخش کشتی سازی کشور همچنان ثابت میباشد.
به نقل از برخی تاجران، عواملی مانند پیری کشتیهای موجود، فشار استانداردهای جدید زیست محیطی و تغییرات در مسیرهای تجارت جهانی بر افزایش تقاضا برای فولاد کشتی سازی تأثیر میگذارد. بررسیها نشان میدهد توسعه سریع حمل و نقل چند وجهی داخلی، حمل و نقل جادهای و ریلی، حمل و نقل ریلی باری چین و اروپا در سال ۲۰۲۳ از تقاضا برای کانتینرها حمایت میکند که مصرف کننده اصلی دیگر برای فولاد میباشد.
تحلیل گران در روز شنبه (۱۸ فوریه) اعلام کردند در ژانویه ۲۰۲۳، شاخص سفارشات جدید برای صنعت فولاد کشور به ۴۳.۹ واحد رسید که ۵ واحد نسبت به دسامبر ۲۰۲۲ افزایش داشت که نشان میدهد تقاضای فولاد ثابت مانده و در حال بهبود میباشد.
آقای Wang Guoqing مدیر تحقیقات مرکز اطلاعات و تحقیقات فولاد پکن لانگ، اظهار کرد: رشد مصرف داخلی فولاد در این کشور احتمالاً منجر به افزایش واردات سنگ آهن و زغال سنگ کک از جمله استرالیا خواهد شد. این در حالی است که کارشناسان معتقدند تنوع و گسترش ذخایر زغال کک میتواند به تثبیت بیشتر قیمت فولاد داخلی کمک کند و شرکتهای فرآوری قادر به افزایش سود خود خواهند بود.
همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داد، چین در سال ۲۰۲۲ واردات محصولات فولادی را به ۱۰.۵۷ میلیون تن رساند این در حالی است که میزان واردات محصولات فولادی به چین حدود ۲۵.۹ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ کاهش یافته است؛ بنابراین بررسیها نشان میدهد واردات محصولات فولادی به کشور از سال ۱۹۹۳ به حداقل رسیده است.
فعالان بازار در روز شنبه (۱۸ فوریه) گزارش دادند واردات محصولات فولادی به چین به دلیل افزایش قابل توجه قیمت تمام شده محصولات در شرایط تورم بالا و بحران انرژی کاهش یافته است. بررسیها نشان میدهد در سال ۲۰۲۲، عرضه فولاد به چین از نظر مبدأ متمرکزتر شده و ژاپن، کره جنوبی و اندونزی ۷۵ درصد از کل واردات را حمل کرده اند.
منبع: آرتان پرس