تاریخ: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۰۰
بازدید: ۱۳۸
کد خبر: ۲۹۴۵۵۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در نشست قرارگاه ملی نظارت بر بازار مطرح شد؛

انسجام حداکثری زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات در حوزه بازرسی از اصناف ضروری است/ کارگروه هماهنگی بازرسی تشکیل می‌شود

انسجام حداکثری زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات در حوزه بازرسی از اصناف ضروری است/ کارگروه هماهنگی بازرسی تشکیل می‌شود
‌می‌متالز - تمامی دستگاه‌های نظارتی و بازرسی بر همکاری و هماهنگی مشترک و انسجام حداکثری زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و تشدید اقدامات بازرسی، نظارت و کنترل قیمت‌ها در بازار ویژه ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان تاکید کردند.

به گزارش می‌متالز، «محمد ابراهیم امینیان» مدیرکل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت، در نشستی که به همین منظور و با محوریت بررسی چالش‌ها، فرصت‌ها و تهدید‌های مربوط به نظارت، کنترل، و مدیریت بازار و ﺷﻨﺎﺳﺎیی ﻣﻮاﻧﻊ و ﻣﺸﻜﻼت مربوطه و مدیریت راهبردی و کیفیت نظارت بر بازار و بیان راهکار‌ها توسط مسئولین برای ارائه خدمات شایسته‌تر به هموطنان برگزار شد؛ گفت: در این شرایط باید فعالتر از گذشته قیمت کالا‌ها را کنترل و نسبت به زنجیره توزیع کالا در بازار نظارت داشته باشیم.

وی بر ضرورت انسجام حداکثری و هماهنگی زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات دستگاه‌ها و نهاد‌های نظارتی در حوزه نظارت بر بازار تأکید کرد و افزود: عزم ما برای این مهم جدی است و در این راستا به منظور رفع نواقص موجود، ایجاد وحدت رویه در برنامه‌ریزی و اجرای دقیق وظایف مربوط به حوزه بازرسی می‌طلبد که یک برنامه‌ریزی جامع، دقیق و مدونی در حوزه بازرسی داشته باشیم.

مدیرکل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت ادامه داد: لذا برای خدمت‌رسانی هر چه مطلوبتر به شهروندان و حفظ آرامش بازار و همچنین برقراری امنیت خرید شب عید مردم، تشکیل کارگروه هماهنگی بازرسی به منظور تشدید بازرسی‌ها در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

وی سیاست‌گذاری بازرسی متناسب با شرایط بازار و مطابق با مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور، تدوین دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های بازرسی جهت ابلاغ به ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، ایجاد هماهنگی با هدف افزایش اثربخشی اقدامات بازرسی در سطح سازمان و سایر استان‌ها را از اهم وظایف این کارگروه برشمرد.

امینیان، برنامه‌ریزی و مشارکت در اجرای طرح‌های نظارتی و ارائه گزارش به مراجع ذی‌صلاح و نیز برنامه‌ریزی به‌منظور اجرای بازرسی‌های ویژه را از دیگر وظایف این کارگروه دانست و خاطرنشان کرد: رصد و پایش زمانی موثر خواهد بود که برنامه‌ریزی و هماهنگی بین دستگاه‌ها برای مدیریت بازار وجود داشته باشد و مهمتر اینکه توسط کارشناسان متخصص و متناسب انجام بگیرد و واحد‌های نظارتی در رصد و پایش در حوزه‌های مختلف، همه مسایل را بررسی و کنترل کنند.

وی با بیان اینکه این کارگروه با حضور مدیران‌کل بازرسی ویژه، بازرسی خدمات، بازرسی و مبارزه با قاچاق کالا‌های مصرفی، بازرسی و مبارزه با قاچاق کالا‌های سرمایه تشکیل خواهد شد، تصریح کرد: این کارگروه ملزم است ضمن بهره‌مندی از دانش، توانایی و تخصص همکاران ادارات کل بازرسی و اجرای دقیق وظایف، فعالیت‌ها و اقدامات خود را در قالب گزارش‌های منظم و مدون ارائه کند.

مدیرکل حوزه مدیرعامل و هماهنگی امور استان‌های سازمان حمایت همچنین با قدردانی از حسن همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌های نظارتی خصوصاً معاونین نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان‌ها، خواستار همراهی هر چه بیشتر این نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی در سطح ملی و استانی جهت تسریع در فرایند‌های رصد و پایش بازار و برخورد با اخلالگران اقتصادی شد.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده