تاریخ: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۳:۴۳
بازدید: ۲۲۰
کد خبر: ۲۹۷۷۶۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در آخرین ماه سال ۱۴۰۱؛

"ومعادن" متمرکز بر شرکت‌های بورسی

‌می‌متالز - عمده‌ترین سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در اسفندماه مربوط به شرکت‌های فعال در بازار سرمایه با مبلغ ۱۵ هزار و ۲۲۷ میلیارد تومان بود.

به گزارش می‌متالز، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گزارش فعالیت ماهانه اسفندماه سال ۱۴۰۱ توانست مجموع بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری‌های خود را مبلغی بالغ‌بر ۲۲ هزار و ۶۸۵ میلیارد تومان شناسایی کند، این سرمایه‌گذاری‌ها حاصل از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه و خارج از بازار سهام شکل گرفت.

عمده‌ترین سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در اسفندماه مربوط به شرکت‌های فعال در بازار سرمایه بود، بهای تمام‌شده پرتفوی بورسی "ومعادن" بالغ‌بر ۱۵ هزار و ۲۲۷ میلیارد تومان بود و مجموع بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری در شرکت‌های غیر بورسی برابر با ۷ هزار و ۴۵۷ میلیارد تومان بود.


این شرکت در اسفندماه در حوزه استخراج کانه‌های فلزی، ماشین‌آلات و دستگاه‌های برقی، استخراج سایر معادن، مواد و محصولات شیمیایی، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی واسط، تولید محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری، شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی، حمل‌ونقل آبی، سایر تجهیزات حمل‌ونقل، تجارت عمده‌فروشی به جز وسایل نقلیه موتور، سرمایه‌گذاری‌ها، فلزات اساسی و سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرد.

بیشترین تمرکز "ومعادن" در دوازدهمین ماه از سال ۱۴۰۱ مربوط به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بورسی بود که بهای تمام‌شده آن بالغ‌بر ۱۵ هزار میلیارد تومان شناسایی شد، این میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سال مالی گذشته ۲۱ درصد افزایش را به دنبال داشت.

عمده‌ترین سرمایه‌گذاری "ومعادن" در پرتفوی بورسی و شرکت‌های خارج از بورس در اسفندماه انجام داد متعلق به سرمایه‌گذاری در بخش «استخراج کانه‌های فلزی» با ۱۴ هزار و ۱۰۳ میلیارد تومان بود که همچنان بخش مهم و ویژه "ومعادن" است و تقریباً نیز مانند ماه گذشته بود. «استخراج کانه‌های فلزی» سهم ۳۳ درصدی از سرمایه‌گذاری‌ها در شرکت‌های غیر بورسی و سهم ۷۶ درصدی از سرمایه‌گذاری‌ها در پرتفوی بورسی را در اختیار گرفته است.


بهای تمام‌شده‌ای که "ومعادن" جهت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های «بورسی» پرداخت کرده بالغ‌بر ۱۵ هزار و ۲۲۷ میلیارد تومان بود، میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه نسبت به ماه گذشته حدود ۸ درصد افزایش داشت و نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز حدود ۲ هزار و ۶۱۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. بهای تمام‌شده‌ای که "ومعادن" جهت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های «غیر بورسی» پرداخت کرده بالغ‌بر ۷ هزار و ۴۵۷ میلیارد تومان بود، میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه نسبت به ماه گذشته ۶ درصد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز ۵۹ درصد افزایش پیدا کرده است.

ارزش بازار سرمایه‌گذاری‌های "ومعادن" در بخش شرکت‌های «بورسی» مبلغی بالغ‌بر ۱۶۷ هزار و ۵۲۵ میلیارد تومان اعلام شد که نسبت به بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری‌های بورسی، رشد یک هزاردرصدی را به همراه داشت.

عمده‌ترین بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری در پرتفوی بورسی "ومعادن" مربوط به بخش «سنگ‌آهن گل‌گهر» با ۴ هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان بود و پس از آن نیز بیشترین بهای تمام‌شده مربوط به بخش «تجلی توسعه معادن و فلزات» با ۳ هزار و ۶۱۸ میلیارد تومان بود، در این دوره ماهانه بخش «سنگ‌آهن گل‌گهر، تأمین مواد اولیه فولاد صبا نور، سنگ‌آهن گهر زمین، تجلی توسعه معادن و فلزات و تصمیم ثابت» با افزایش و «فولاد مبارکه، همای آگاه و نوع دوم کارا» با کاهش سرمایه‌گذاری همراه بودند.

بیشترین میزان ارزش بازار در صورت‌وضعیت پرتفوی شرکت‌های «بورسی» در اختیار شرکت «سنگ‌آهن گل‌گهر» با ۴۶ هزار و ۹۸ میلیارد تومان بود، همچنین «معدنی و صنعتی چادرملو» نیز با ۳۳ هزار و ۲۳۱ میلیارد تومان بیشترین ارزش بازار را در این دوره در اختیار داشتند.

همان گونه که گفته شد بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری "ومعادن" در شرکت‌های غیر بررسی برابر با ۷ هزار و ۴۵۷ میلیارد تومان بود، بیشترین سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در این دوره مربوط به «سایر شرکت‌های خارج از بورس» با ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان بود و پس از آن نیز بیشترین سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته مربوط به بخش «توسعه آهن و فولاد گل‌گهر» با یک هزار و ۲۲۱ میلیارد تومان بود، در این دوره ماهانه بخش «سایر شرکت‌های خارج از بورس» و «توسعه آهن و فولاد گل‌گهر» با افزایش سرمایه‌گذاری همراه بودند.

منبع: بورس نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت