تاریخ: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۳:۲۶
بازدید: ۹۱
کد خبر: ۲۹۷۸۴۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد؛

مجلس به دنبال پیش‌بینی‌پذیر کردن هزینه بنگاه‌های بورسی در برنامه هفتم توسعه/ باید ۵ ساله آینده برای فعالان بورسی پیش‌بینی‌پذیر باشد

مجلس به دنبال پیش‌بینی‌پذیر کردن هزینه بنگاه‌های بورسی در برنامه هفتم توسعه/ باید ۵ ساله آینده برای فعالان بورسی پیش‌بینی‌پذیر باشد
‌می‌متالز - سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امسال تمام مباحث قیمت‌گذاری بنگاه‌های بورسی را به دولت واگذار کردیم تا در این خصوص تصمیم‌گیری کند.

به گزارش می‌متالز، مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص مصوبات موجود در بودجه ۱۴۰۲ در راستای حمایت از بازار سرمایه اظهار کرد: مجلس در بودجه ۱۴۰۲ یک مصوبه در خصوص تقویت صندوق تثبیت بازار سرمایه داشت که بر مبنای آن باید ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل واگذاری سهام دولت در اختیار صندوق تثبیت قرار بگیرد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: البته در لایحه بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تقویت این صندوق در نظر گرفته شده بود که با ۱۰ هزار میلیارد تومان آن موافقت شد.

او بیان کرد: صندوق تثبیت بازار سرمایه، برای ایجاد ثبات در بورس، زمانی که بازار رو به بالاست، فروشنده است و در زمانی که بازار رو به پایین است، خریدار. این صندوق طی این مدت نقش خوبی را داشته، اما به طور کل عملکردش ضعیف است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص دیگر تصمیمات این کمیسیون برای حمایت از بورس، گفت: یکی از درخواست‌هایی که همیشه از سوی فعالان بازار سرمایه و نهاد‌های مختلف از مجلس وجود داشت این بود که، سال به سال در مورد قیمت‌گذاری بنگاه‌های فعال بورسی تصمیم‌گیری نشود و اجازه پیش‌بینی‌پذیری به سهامدار شرکت‌ها داده شود. امسال تمام مباحث قیمت گذاری را به دولت واگذار کردیم تا دولت در این خصوص تصمیم‌گیری کند.

طغیانی در ادامه تاکید کرد: یکی دیگر از خواسته‌های فعالان بورسی از دولت و مجلس این است که بازار پیش‌بینی‌پذیر شود تا فعالان بدانند، در ۵ ساله آینده چه برنامه‌ای در خصوص نرخ خوراک و سوخت قرار است اتفاق بیفتد و متناسب با همان نیز برنامه‌ریزی کنند که در همین راستا مجلس در برنامه هفتم توسعه در تلاش است تا بازار را پیش‌بینی‌پذیر کند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده