به گزارش میمتالز، در این دیدار وجیه الله جعفری با استقبال از تمایل این شرکت برای توسعه همکاریها با بخش معدن و صنایع معدنی ایران، افزود: همکاری شرکت MCC چین با ایمیدرو و شرکتهای تابعه میتواند در قالب تسریع در اجرا و راه اندازی پروژههای موجود و نیز در ارائه پیشنهادات برای پروژههای آتی در ایران مطرح و توسعه یابد.
وی تصریح کرد: عزم جدی شرکت MCC در پیشبرد پروژههای جاری و نیز تسریع در تکمیل و بهره برداری از پروژههای فولاد میانه و فولاد قائنات برای ایمیدرو حائز اهیمت بوده و انتظار داریم این امر با کیفیت بالا و با استفاده از تکنولوژیهای روز جهان انجام شود.
جعفری خاطر نشان کرد: ایران به رغم محدودیتهای انرژی، طی سال گذشته توانست میزان تولید فولاد خود را افزایش دهد و در حال حاضر توسعه زنجیرههای بالادستی و پایین دستی فولاد برای ایمیدرو از اهمیت بیشتری برخوردار است. اگرچه در حوزه فولادسازی نیز تمایل به استفاده از دانش و تکنولوژی روز شرکت MCC به منظور هوشمندسازی کارخانههای فولاد از جمله فولاد قائنات داریم.
مدیرعامل شرکت MCC چین نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از تمایل ایمیدرو به توسعه همکاریهای با این شرکت گفت: هدف مشترک ما تسریع در اجرای پروژهها و توسعه همکاریهای با تعریف پروژههای جدید است بنابراین تمام تلاش خود را در جهت تسریع در اجرای پروژههای موجود و نیز انجام ارزیابیهای لازم در راستای هوشمندسازی کارخانه فولاد قائنات خواهیم کرد.
وی با اشاره به نمونههای موفق هوشمندسازی کارخانههای فولادسازی چین توسط ام سی سی، گفت: اطمینان میدهیم که با استفاده از تکنولوژیهای روز و با بهترین کیفیت، هوشمندسازی را در فولادسازی قائنات را اجرا کنیم. کاهش نیاز به نیروی انسانی و همچنین کاهش مصرف انرژی و آلودگیهای زیست محیطی از جمله مزایای هوشمندسازی فولادسازیها است که آن را تضمین خواهیم کرد.
مدیرعامل این شرکت چینی خاطر نشان کرد: صنعت فولادسازی چین تمایل به انتقال تکنولوژی و همکاری دوجانبه با ایران دارد. همچنین با توجه به اینکه چین در فولادسازی به استقلال دست یافته است تمایل داریم در این زمینه نیز به ایران کمک کنیم.
حسام مقدمعلی، معاون طرحهای معدن و صنایع معدنی ایمیدرو نیز در این نشست ضمن ابراز تمایل به اجرای پروژههای جدید با این شرکت اظهار کرد: پروژههای حوزه زیرساخت و انرژی همچون احداث نیروگاههای خورشیدی از دیگر زمینههای همکاری به شمار میرود.
وی پیشنهاد کرد: نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی کوچک مقیاس در خور و بیابانک به عنوان نمونه احداث شود. مقدمعلی افزود: به دنبال شریک تجاری در احداث کارخانه پترولیم کک هستیم که میتواند یکی دیگر از زمینههای همکاری قرار گیرد.
محمد آقاجانلو، مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران نیز گفت: خوشبختانه ایران از لحاظ تولید فولاد بر اساس ظرفیتهای پیش بینی شده در وضعیت در وضعیت مطلوب قرار داشته، اما این شرکت میتواند در قالب تولید فولادهای کیفی و با ارزش افزوده بالاتر زمینههای همکاری با شرکت ملی فولاد ایران را فراهم کند. وی افزود: از ارائه پیشنهاداتی برای کاهش مصرف انرژی به ویژه در فصل زمستان در صنعت فولاد استقبال خواهیم کرد.
منبع: ایمیدرو