به گزارش میمتالز، علی جودکی پیش از ظهر امروز در پیش نشست حکمرانی متعالی در حوزه صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: اساس حکمرانی تفاوت جدی با حکومت دارد و چیزی که حکومت انجام میدهد، الزاما سیاستهایی که دارد حکمرانی نیست، آن چیزی که بیس و پایه حکومت را نشان میدهد اصول حکمرانی است، حکمرانی سیاستهای ملموسی است که برای انجام امور اتخاذ میشود.
وی افزود: اینکه امروز بحث حکمرانی متعالی مطرح میشود به این جهت است که از این حکمرانی در طول تاریخ به نوعهای مختلف اعمال شده است و مشارکت خرد جمعی را به همراه دارد. در اصول حکمرانی خوب مشارکت حرف نخست را میزند، یعنی باید بتوانند با آزادی بیان مشارکت داشته باشند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی در رتبههای صنعتی و در صنایع مادر رتبه نخست، در تنوع کالاهای تولیدی رتبه نخست، در مجموع صنایع بین رتبه سوم و چهارم است، در حوزه معدن از ۶۸ ماده معدنی قابل استحصال در کشور ۳۸ ماده در استان مرکزی است و به نوعی رنگین کمان صنعتی در استان وجود دارد، اما چرا در جی دی پی کشور سهم استان ۲.۳ درصد است؟
وی اضافه کرد: این امر حتما به نوع تصمیمگیری و سیاستگذاری ما در حوزه حکمرانی مرتبط است و اگر بتوانیم وضعیت خود را در جی دی پی کشور یک پله ارتقای دهیم یعنی توانستهایم در تمام زیر بخشها از تولید اشتغال و ... اثر گذار باشیم.
جودکی بیان کرد: استان مرکزی در حوزه معدن حرف زیادی برای گفتن دارد، نیاز است برای ظرفیتهای استان در حوزه معدن باز تعریف داشته باشیم، در حکمرانی متعالی در استان در حوزه صنعت و معدن باید یک برنامهریزی مدون و با یک سلسله اصول داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در آستانه برنامه هفتم قرار داریم گرچه در خوشبینانهترین حالت برنامه ششم ۲۶ درصد اجرایی بود و این نشان میدهد نقصی در کار وجود داشت، حکمرانی بدون برنامه امکان ندارد و اگر قرار است جی دی پی خود را به ۴ برسانیم باید مستلزم برنامه عملیاتی و قابل اجرا است.
منبع: خبرگزاری تسنیم