تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۱:۴۸
بازدید: ۶۰۱
کد خبر: ۳۰۵۰۶۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نگاهی به رزومه علمی و مدیریتی عباس علی آبادی وزیر پیشنهادی جدید دولت

نگاهی به رزومه علمی و مدیریتی عباس علی آبادی وزیر پیشنهادی جدید دولت
‌می‌متالز - سرانجام دولت چه کسی را برای وزارت صمت معرفی کرد؟ معرفی عباس علی آبادی پس از حدود ۱۵ سال مدیریت بر گروه مپنا، مهمترین بخش مدیریت نیروگاهی کشور برای جایگزینی فاطمی امین با مخالفت کارشناسان همراه نشده، اما این نگاه معتدل ناشی از چیست؟

به گزارش می‌متالز، بی شک وزارت صمت یکی از بزرگترین مجموعه‌های مدیریت دولتی در کشور است. یکی از گلوگاه‌های مهم توسعه اقتصادی کشور. چیزی شبیه به وزارت کار و رفاه اجتماعی که هر دو دارای اهمیتی تقریبا نزدیک به وزارت نفت پیدا کرده اند.

رضا فاطمی امین بی تردید یکی از نزدیک‌ترین افراد به سید ابراهیم رییسی و از تئوریسین‌های اصلی تیم اقتصادی او بود که در ۱۸ ماه فعالیت، همزمان با ایجاد بحران‌های اقتصادی بزرگ برای کشور، با رای عدم اعتماد مجلس از کابینه خارج شد. حال در شرایطی که دولت و مجلس در پی جداسازی دو وزارتخانه صنعت و معدن و بازرگانی هستند، دولت رییسی بر خلاف نام‌های مطرح برای اداره بخش صنعت به سراغ یک مدیر اجرایی رفته که در دسته بندی‌های رایج سیاسی برچسب نخورده و به عملکردش شناخته می‌شود.

عباس علی آبادی دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گذرانده است.

او در هر دو بخش دولتی و خصوصی مشغول به فعالیت بوده که از آن جمله می‌توان به فعالیت به عنوان معاون برق و انرژی وزارت نیرو، مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، مجری بسیاری از طرح‌های صنعتی برای صنایع مختلف اعم از نیرو، معادن، فلزات، نفت، گاز و پتروشیمی، ریلی، هوایی و ... همچنین ریئس هیات مدیره و مدیرعامل گروه بزرگ صنعتی مپنا برای مدت بیش از پانزده سال، اشاره کرد. بازه‌ای زمانی که مقارن با رشد فزاینده این گروه صنعتی بوده است. به نحوی که گروه مپنا امروزه یکی از شرکت‌های حائز رتبه در صنایع پیشرفته جهانی است.

در رزومه منتشر شده از علی آبادی آمده است: «او تا به امروز قرارداد‌های بین المللی بیشماری در داخل و خارج از کشور مذاکره، منعقد و اجرا کرده و به واسطه این طرح‌های عظیم سابقه تجارت جهانی در مقیاس داشته است.» و «در این دوره ۱۵ ساله گروه مپنا چندین بار، بزرگترین صادر کننده نمونه و ممتاز صنعتی کشور لقب گرفت.»

علی آبادی همچنین به عنوان یک متخصص حوزه مکانیک و انرژی برنده جایزه اختراع خوارزمی، همچنین یکی از اعضای شورای عالی استاندارد کشور و شورای عالی علوم و تحقیقات و فناوری، بوده است.

در بخش‌هایی دیگر از رزومه این وزیر پیشنهادی او اینگونه معرفی می‌شود: «صاحب ایده و مدیر توسعه بسیاری از فناوری‌های راهبردی مانند توربین‌های هوایی، موتور‌های رفت و برگشتی بزرگ، برقی سازی (خودرو‌های برقی و هوشمند و تولید باتری‌های پیشرفته لیتیومی و ذخیره سازی انرژی)، توربین گازی کلاس F ملی و بسیاری دیگر از طرح‌های پیشران در کشور»

علی آبادی همچنین استاد دانشگاه و دارای مقالات متعدد در مجلات و کنفرانس‌های معتبر علمی داخلی و خارجی است و تالیفات و ترجمه کتب فنی و تخصصی و مسوولیت‌های اجرایی بسیاری از جمله ریاست دانشگاه، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، عضویت در هیات امنای دانشگاه ها، عضویت در کمیته آموزش شورای عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضویت در شورای برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی کشور به عنوان عضو حقیقی و ریاست و عضویت در بسیاری از انجمن‌های علمی تراز ملی، کنفرانس‌ها و همایش‌های علمی، را در کارنامه خود دارد.

رزومه‌ای که به این مدیر اجرایی کمک می‌کند تا گزینه‌ای عملگرا برای بخش صنعت و معدن کشور شناخته شود.

منبع: خبرآنلاین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده