به گزارش میمتالز، سعید محسنی شامگاه دوشنبه افزود: بر اساس اندازهگیریهای انجام شده توسط دیسپاچینگ منطقه مرکزی کشور، میزان انرژی برق دریافتی صنایع سیمان استان اصفهان در یک ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: در یک ماه گذشته و با گرم شدن دمای هوا، برنامه مدونی برای مدیریت مصرف برق در واحدهای صنعتی مختلف استان اجرا شده و در کارخانههای سیمان استان نیز با مدیریت صورت گرفته، تاکنون برق آنها قطع نشده است.
محسنی با بیان اینکه میزان مصرف برق صنایع سیمانی استان از ساعت ۱۱ صبح تا پس از غروب آفتاب کاهش مییابد و در حد تعیین شده مدیریت میشود، اما در ساعتهای دیگر هیچگونه محدودیتی برای مصرف وجود ندارد، افزود: بخشهایی از فعالیت کارخانههای سیمان مانند آسیاب در نیمه شب انجام میشود تا فشاری به شبکه برق وارد نشود.
محسنی تصریح کرد: با توجه به پخش شدن شایعههایی مبنی بر تغییر احتمالی قیمت سیمان بهدلیل قطعی برق صنایع سیمانی، هرگونه قطعی برق برای صنایع مذکور تکذیب میشود.
وی با بیان اینکه میزان برق مصرفی این صنعت در جلسهای با حضور مدیران کارخانههای سیمان و مسوولان برق و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بررسی شد، تاکید کرد: هدف صنعت برق اصفهان، تامین حداکثری انرژی جهت تداوم و افزایش تولید صنایع و بخش مولد جامعه است که تاکنون این موضوع محقق شده است.
محسنی خاطرنشان کرد: مدیریت برق کارخانهها و صنایع بزرگ استان که مصرف برق آنها از هفت مگاوات بیشتر است و شامل ۴۸ واحد مانند صنایع فولادی، صنایع سیمانی، پلی اکریل و پالایشگاه میشود، به عهده شرکت برق منطقهای است.
هفت کارخانه سیمان در استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری وجود دارد که ۲ کارخانه در محدوده اصفهان بزرگ و سایر آنها در مناطق دیگر مانند نایین و اردستان، علویجه، کاشان و شهرکرد قرار دارند.
اصفهان با بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ، صنعتیترین استان کشور بشمار میآید.