تاریخ: ۱۹ دی ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۲۷
بازدید: ۲۱۷
کد خبر: ۳۲۹۵۳۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

سامانه جامع بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه رونمایی شد

سامانه جامع بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه رونمایی شد
‌می‌متالز - سامانه جامع بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه در پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران رونمایی شد.

به گزارش می‌متالز، آئین رونمایی از سامانه جامع بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه بعدازظهر سه‌شنبه ۱۹ دی‌ماه در پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران برگزار شد.

مسعود هراتیان، رئیس ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی فولاد مبارکه در این آئین با بیان اینکه این سامانه تا پیش از این به صورت پایلوت و آفلاین و درون سازمانی فعالیت داشته است، اظهار کرد: آزمون و خطا بر روی این سامانه انجام و امروز به صورت آنلاین رونمایی شد.

وی راه‌اندازی این سامانه را پلی برای بهم رسانی شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکننده تجهیزات، قطعات و مواد اولیه با فولاد مبارکه و بدون واسطه و رو در رو دانست و گفت: ما دست یاری به سمت شرکت‌هایی که می‌توانند در این زمینه همکاری داشته باشند را دراز کرده‌ایم.

ارتباط ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با فولاد مبارکه

همچنین مصطفی عطایی‌پور، معاون خرید شرکت فولاد مبارکه نیز در این آئین اظهار کرد: بومی‌سازی در فولاد مبارکه قدمتی ۳۰ ساله دارد و ما در ابتدا مهندسی معکوس را اجرایی کردم و پس از آن به تولید قطعات رسیدیم و امروز تکنولوژی را تولید می‌کنیم.

وی ادامه داد: بزرگراه ساخت داخل دارای گیت‌های مختلفی است که ما همه را رد کرده‌ایم و امروز باید دانش‌بنیان‌ها به کمک ما بیایند.

معاون خرید شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با شرکت فولاد مبارکه طرف قرارداد هستند، افزو د: ۵ هزار میلیارد تومان سفارش خرید از این شرکت‌ها داریم.

وی تصریح کرد: سامانه جامع بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه امروز در قسمت برنامه‌ریزی خرید برای تکمیل کار و هم‌افزایی بهتر بین سازندگان و تولیدکنندگان راه‌اندازی شده است.

وجه تمایز سامانه بومی‌سازی قرار گرفتن در فرآیند خرید فولاد مبارکه است

همچنین مهدی شهیدی، رئیس بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه نیز در ادامه این آئین هدف از راه‌اندازی سامانه جامع بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه را به هم‌رسانی نیاز‌ها و توانمندی‌ها در کشور اعلام کرد و گفت: وجه تمایز این سامانه قرار گرفتن در فرآیند خرید فولاد مبارکه است.

وی افزود: از دیگر مزایای این سامانه می‌توان به صرفه‌جویی در زمان، دسترسی راحت، کنترل و بروزرسانی، کمک به محیط زیست و شفافیت اعلام نیاز اشاره کرد.

رئیس بومی‌سازی شرکت فولاد مبارکه گفت: همه درخواست‌های خرید خارج در این سامانه به صورت آنلاین بارگذاری می‌شود تا شرکت‌های داخلی در صورت امکان تولید کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این سامانه با مدیریت فن‌آوری اطلاعات فولاد مبارکه، توسط شرکت ایریسا برنامه‌نویسی و اجرا شد که از زحمات این عزیزان کمال تشکر و قدردانی را داریم.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده