به گزارش میمتالز، «اردشیر سعدمحمدی» پیشرفت فیزیکی این طرح را با توجه به اینکه هنوز چند ماهی از آغاز آن نگذشته است مثبت ارزیابی کرد و افزود: طراحی معدن انجام شده و با استقرار ماشینآلات معدنی در منطقه، حجم عملیات معدنکاری از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن عبور کرده و تاکنون با جدیدترین روشهای ژئوفیزیک هوایی ۲۰ هزار متر حفاری انجام شده است.
وی گفت: این معدن ۲۴۰ میلیون تن ذخیره قابل استخراج دارد که با توجه به ادامه فعالیتهای اکتشافی در منطقه، بدون شک این عدد بیشتر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات خاطرنشان کرد: برنامه طراحی شده برای استخراج از معدن مس جانجا استخراج ۱۶ میلیون تن ماده معدنی با عیار متوسط ۲۶ صدم درصد است.
سعدمحمدی بااشاره به اینکه حجم بالای عملیات معدنکاری، معدن جانجا را در ردیف معادن بزرگ مس کشور قرار میدهد گفت: طراحی شده سالانه ۵۵ میلیون تن باطلهبرداری از معدن انجام شود که با میزان استخراج ماده معدنی این عدد سالانه حدود ۷۵ میلیون تن خواهد بود.
وی افزود: این معدن قابلیت تولید ۱۳۰ هزارتن کنسانتره مس را خواهد داشت و برای آن ۴۰۰ میلیون یورو سرمایهگذاری پیشبینی شده است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات تصریح کرد: درآمد سالانه این معدن ۳۰۰ میلیون دلار است که این میزان ارزآوری بدون شک توسعه اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی در استان سیستان و بلوچستان به دنبال خواهد داشت.
معدن مس جانجا در نهبندان استان سیستان و بلوچستان واقع شده و کار استخراج از این معدن به تازگی آغاز شده و برای بیش از ۶ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد میکند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما