به گزارش میمتالز، مهدی حسینینژاد، با اشاره به تحولات جدید پیش روی استان کرمان برای توسعه همه جانبه صنایع و معادن، اظهار داشت: در استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت سالها تلاش کردیم تا براساس برنامهریزی، اسناد بالادستی، سند توسعه استان و مدلهای تجربه شده در دنیا پیش برویم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه استان کرمان در برنامه ششم توسعه رشد نزدیک ۲۰ درصدی را در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان کرمان داشته است، افزود: ابتدای برنامه ششم توسعه تاثیر صمت در تولید ناخالص داخلی استان حدود ۳۷ درصد بود که این عدد در پایان برنامه ششم به نزدیک ۵۷ درصد رسیده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه رشد تولید ناخالص داخلی استان در حوزه صمت تاثیر خود را بر روی تولید ناخالص داخلی استان هم گذاشته و آن را از ۳.۲ درصد به بیشاز ۴ درصد رسانده است، بیان کرد: این موضوع ناشی از سرمایهگذاریهایی بود که در استان در حوزه صنعت و معدن انجام شده است.
وی با بیان اینکه تلاش کردیم به سمتی پیش برویم که با استفاده از ظرفیتهای استان در حوزه معدنی آن را به ارزش افزوده و صنایع فرآوری تبدیل کنیم، گفت: این موضوع به ویژه در حوزههایی مانند مس، سنگ آهن، کرومیت و زغالسنگ بوده و موتورهای محرکه آن در استان ایجاد شده است.
حسینینژاد با بیان اینکه در کنار این موارد برای برنامه هفتم توسعه که این صنایع و معادن ظرفیت اصلی و جدیدی هستند برنامهریزی شده است، افزود: امیدواریم بتوانیم براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب که بر مباحث اقتصادی تاکید دارند، آن را بر سر سفره مردم ببریم.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، بیان کرد: توسعه صنایع کوچک و متوسط و دانشبنیانها را با استفاده از ظرفیت شرکتهای بزرگ استان در برنامه داریم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه شش محور برای برنامه هفتم توسعه در استان کرمان برنامهریزی شده است، گفت: امیدواریم با کمک همه ارکان استان این مهم محقق شود و با توسعه صنایع کوچک و متوسط و دانشبنیان نتیجه آن را بر سر سفره مردم مشاهده کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم