به گزارش میمتالز، در جریان این بازدید، سیدمحمدحسین سجادینیری، رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور در نشست با زیستبوم نوآوری فولاد مبارکه اظهار کرد: در سالهای متمادی، پارکهای علم و فناوری، مراکز نوآوری و خانههای خلاق سراسر کشور را بازدید کردم و در حین این بازدیدها با فرصتها، تلاشها، کوششها و به نتیجه رسیدنهای متعددی روبهرو شدم؛ بنابراین کفران نعمت است اگر نسبت به آنچه مشاهده کردم ناامید باشم و امروز برای من یکی از روزهای امیدوارکننده بود؛ چراکه از فولاد مبارکه و دستاوردهای این مجموعه بازدید کردم.
وی در ادامه افزود: در حوزه فناوری و نوآوری، تکتک ما، فعالیتهایمان، شرایطی که ایجاد میکنیم و فرصتها و امیدهایی که در کشور میسازیم، تأثیراتی بر فرزندان این مرزوبوم، دانشگاهیان، فارغالتحصیلان و اندیشمندانمان خواهد داشت که خودمان متوجه آنها نیستیم، اما قطعاً خیروبرکت آن در زندگیمان جاری و ساری خواهد شد.
رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور خاطرنشان کرد: فرصتی که صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر کشور بهدلیل آشنایی با فضای سرمایهگذاری و خطرپذیری میتوانند ایجاد کنند، قطعاً منجر به تسریع در تعامل و همکاری با پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد در استانهای مختلف کشور خواهد شد.
یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه نیز در نشست با اعضای انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور گفت: فولاد مبارکه بهمنظور تحقق پایداری و بومیسازی، فعالیتهای متعددی انجام داده؛ بهگونهای که سالانه بین ۵ تا ۷ هزار میلیارد تومان با شرکتهای دانشبنیان همکاری دارد. یکی از مأموریتهای اصلی صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه حفظ پایداری این صنعت برای آینده است.
وی ادامه داد: براساس یک برنامهریزی مشخص، زیستبوم نوآوری و فناوری در فولاد مبارکه تعریف شده و ما برای حوزههای نوآوری، فناوری، زنجیره تأمین، محصول و کسبوکار این مجموعه برنامهریزی کردهایم. یکی دیگر از مأموریتهای ما این است که مجموعه اقداماتی را انجام دهیم تا بتوانیم تکنولوژیهای روز دنیا را به خدمت صنعت فولاد بگیریم.
مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه بیان کرد: رصد تکنولوژی در حوزههای مختلف اعم هوش مصنوعی، اولین خدمتی است که صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه به گروه فولاد مبارکه ارائه میدهد؛ تاکنون ۷۰۰ شرکت سرمایهپذیر کشور از راههای مختلف ازجمله برگزاری رویداد «فولادیشو»، از فولاد مبارکه برای توسعه فعالیتهای خود درخواست حمایت و سرمایهگذاری داشتهاند.
وی اذعان داشت: صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه برای توسعه کسبوکار و فناوری شرکتهای دانشبنیان، سرمایهگذاری کرده تا بازار این شرکتها تثبیت شود. تاکنون ۳۳۶ میلیارد تومان برای توسعه پایدار زنجیره تأمین، ۹۳ میلیارد تومان برای توسعه سبد محصول، ۵۰ میلیارد تومان برای رباتیک، ۵۳ میلیارد تومان برای هوش مصنوعی و ۴۲ میلیارد تومان برای اینترنت اشیا سرمایهگذاری کردهایم.
پالیزدار در پایان تأکید کرد: محصولات و سرمایهگذاریهای فولاد مبارکه کل کشور را تحت تأثیر خود قرار میدهد؛ بنابراین سرمایهگذاری خطرپذیر این مجموعه نیز باید همینگونه باشد. سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در شرکتهای دانشبنیان تاکنون برای ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده و فولاد مبارکه در حال حاضر با ۱۵ دانشگاه برتر کشور نزدیک به ۶۸ میلیارد تومان قرارداد گرنت دارد و از ۱۱۵ میلیارد تومان بودجه گِرنت حدود ۵۰ میلیارد تومان آن جذب گردیده است.
منبع: فولاد مبارکه اصفهان