تاریخ: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۰۰
بازدید: ۷۴
کد خبر: ۳۵۷۶۹۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس در پنل توکنایز کردن دارایی‌ها در بازار سرمایه:

«توکن» همان «اوراق بهادار» از نوع الکترونیکی است

«توکن» همان «اوراق بهادار» از نوع الکترونیکی است
‌می‌متالز - میثم حامدی، مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار، با بیان اینکه «توکن» نماینده دارایی فیزیکی، دارایی مالی و دارایی نامشهود است، گفت: این سند الکترونیکی، نشان‌دهنده مالکیت بر منافع، حقوق و خود دارایی است که امکان منع بر قابلیت تصرف را دارد.

به گزارش می‌متالز، «میثم حامدی» در پنل «توکنایز کردن دارایی‌ها در بازار سرمایه»، «توکن» را اوراق بهادار (سند) الکترونیکی دانست که نماینده ارزش، مالیت، منافع، مالکیت و حقوق ناشی از مالکیت یک دارایی مشهود یا نامشهود دارای ارزش و مورد پذیرش عمومی است.

او افزود: این سند الکترونیکی دارای ارزش بوده و نشان‌دهنده مالکیت بر منافع، حقوق یا خود دارایی است و امکان منع بر قابلیت تصرف را دارد.

حامدی همچنین توضیح داد: «توکن» نماینده دارایی فیزیکی، دارایی مالی و دارایی نامشهود است.

او با اشاره به تحولات موجود در توکن از دهه‌های گذشته توضیح داد: توسعه اوراق بهادارسازی از جمله اوراق بهادارسازی وام‌های رهنی، اوراق بهادارسازی در قالب صندوق‌های سرمایه‌گذاری و اوراق بهادارسازی و مولدسازی سایر دارایی‌ها در دهه ۲۰۰۰ صورت گرفت. آزمون و خطا نسبت به دیجیتالی کردن دارایی‌های فکری، عرضه خارج بورس بر روی فناوری زنجیره بلوکی و تعریف رمز ارز بجای اوراق بهادار، اما در دهه ۲۰۱۰ عملیاتی شد و در دهه ۲۰۲۰، شاهد بازگشت به مفاهیم بورسی و نظارت شده و استفاده از بستر‌های معاملاتی با بکارگیری فناوری‌های نوین بوده‌ایم.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده