به گزارش میمتالز، «حمیدرضا بادکوبه» در نشست خبری که ۱۷ آذرماه برگزار شد، اظهار کرد: این شرکت دو واگن از قطار را چارتر کرده است که اقدامات لازم در این راستا انجام شده و تا پای قرارداد رسیده است و به زودی قطار در جاجرم توقف خواهد داشت.
وی گفت: با شهرداری نیز رایزنی شده تا اتوبوس و یا مینیبوسهایی را در نظر بگیرد تا مسافران را به ایستگاه و از ایستگاه به داخل شهر جابهجا کند.
بادکوبه با اشاره به اینکه آلومینیوم صنعت آببری نیست، اما برقبر است، افزود: احداث نیروگاه خورشیدی یکی از اقداماتی است که برای تامین برق انجام خواهد شد و برای ساخت آن ۹۰ هکتار زمین تحویل گرفته شده و مجوز ساخت این نیروگاه نیز از سازمان خصوصیسازی اخذ شده و به زودی روند ساخت آن آغاز میشود.
وی ادامه داد: قرار بر این است تا توسط این نیروگاه ۳۰ مگاوات برق تولید شود.
بادکوبه بیان کرد: همچنین قرار بر این است تا نیروگاه حرارتی ۱۸۰ مگاواتی نیز ساخته شود که در ابتدا فاز اول آن با ۹۰ مگاوات راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه شرکت آلومینای ایران (جاجرم) به علت مصرف زیاد برق ماده ۴ شده است، گفت: از مسوولان درخواست داریم تا اجرای آن را به تعویق بیندازند چرا که نیروگاه خورشیدی در حال ساخت است و به زودی برق مورد نیاز خود را تامین خواهیم کرد.
رئیس هیات مدیره شرکت آلومینای ایران (جاجرم) به طرح بندر خشک نیز اشاره کرد و افزود: پیشنهاد ما بر این است تا با توجه به وجود زیرساختهایی همچون ریل راهآهن، جاده میامی - جاجرم و ... بندر خشک را در جاجرم داشته باشیم که در این بند بارها ترخیص شوند که کمک زیادی به ایجاد اشتغال خواهد کرد.
وی در ارتباط با کشف معادن جدید بوکسیت برای این شرکت بیان کرد: بوکسیت ماده اولیه تولید پودر آلومینا است که دو معدن در ۳۰ کیلومتری این واحد تولیدی پیدا شده که عیار این ماده معدنی همانند بوکسیت معدن تاش است و از عیار بالایی برخوردار است.
بادکوبه بیان کرد: میزان ذخایر بوکسیت این دو معدن به طور قطعی تا یک و نیم میلیون تن ارزیابی شده که البته با انجام مطالعات بیشتر، پیشبینی میشود که تا دو میلیون تن ذخیره بوکسیت را داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که ارزش افزوده این دو معدن با ذخیره یک میلیون تن بوکسیت بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان قیمتگذاری شده است.
رییس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران اعلام کرد: این حجم ذخیره بوکسیت شناسایی شده با نسبت مصرف ده درصد در خوراک کارخانه تا مدت ۲۰ سال آینده نیاز مجتمع صنعتی آلومینای ایران به این ماده معدنی را پاسخ میدهد.