تاریخ: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۵۰
بازدید: ۴۸
کد خبر: ۳۷۲۶۳۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
صوفی عضو کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد:

سرمایه‌گذاری در تولید، راه‌حل کلیدی برای اشتغال و رونق اقتصادی کشور/ اختیار استانداران باید افزایش پیدا کند

سرمایه‌گذاری در تولید، راه‌حل کلیدی برای اشتغال و رونق اقتصادی کشور/ اختیار استانداران باید افزایش پیدا کند
‌می‌متالز - عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به نام‌گذاری هوشمندانه سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، گفت: تحقق شعار «سرمایه‌گذاری در تولید» نیازمند اصلاح قوانین، واگذاری اختیارات به استانداران و همکاری کامل دولت و مجلس است.

به گزارش می‌متالز، عباس صوفی، در خصوص چگونگی تحقق شعار سال گفت: امسال را مقام معظم رهبری سال «سرمایه‌گذاری در تولید» نام‌گذاری کردند که اقدامی بسیار هوشمندانه و ضروری بود. در شرایط فعلی کشور، توجه به تولید نه‌تنها موجب رونق اقتصادی می‌شود بلکه می‌تواند بسیاری از مشکلات اشتغال جوانان را نیز برطرف کند.

وی افزود: اگر به‌دنبال حل ریشه‌ای مسائل اقتصادی کشور هستیم، چاره‌ای جز حمایت و سرمایه‌گذاری در تولید نداریم. البته این امر نیازمند همراهی مجلس و دولت، اصلاح قوانین بانکی، حذف مقررات زائد و اصلاح قوانین دست‌و‌پاگیر است.

صوفی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این شعار نیازمند مصوباتی هستند که دولت باید آنها را احصا و به‌موقع ابلاغ کند. یکی از نکات کلیدی، واگذاری اختیارات بیشتر به استانداران است. اگر قصد داریم رونقی در تولید در استان‌ها ایجاد شود، باید استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت، اختیار لازم برای هماهنگی بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان را داشته باشند. متأسفانه در حال حاضر در بسیاری از موارد، به دلیل نبود این اختیارات، اقدامات مهم به تعویق می‌افتد و برای اخذ مجوزها، نیاز به مراجعات پیاپی به تهران وجود دارد که خود موجب سردرگمی و توقف طرح‌ها می‌شود.

نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند در بخش‌هایی مانند مسکن نیز انجام شود که خود به‌تنهایی موتور محرک اقتصاد کشور است. با توجه به نیاز بازار به حدود هفت میلیون واحد مسکونی، اگر این بخش به حرکت بیفتد، بخش‌های مختلفی مانند فولاد، سیمان، صنایع ساختمانی و معادن نیز فعال می‌شوند.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان خاطرنشان کرد: همه این مسائل به هم متصل هستند و در قالب یک پازل اقتصادی معنا پیدا می‌کنند. با حمایت دولت، مجلس و ورود جدی بخش خصوصی، می‌توانیم شاهد اتفاقات مثبتی در اقتصاد باشیم؛ به‌شرطی که شعار سال فقط در حد نام و آمار‌های غیرواقعی باقی نماند و در عمل نیز محقق شود. اگر این اتفاق بیفتد، بدون تردید سطح درآمد مردم بالا رفته و گام‌های مؤثری در مسیر توسعه کشور برداشته می‌شود.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده