به گزارش می متالز، محمد فروهر با اعلام این خبر افزود: از تیرماه سال گذشته تا کنون، تعداد 26 پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری حدود 184 میلیارد ریال در بخش معدن استان صادر شده که زمینه اشتغال حدود 160 نفر در استان فراهم شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت، 89 فقره مجوز معدنی در استان صادر شده است، اظهار داشت: از این تعداد مجوز معدنی ، 34 فقره پروانه اکتشاف، 29 فقره گواهی کشف و 26 فقره پروانه بهره برداری می باشد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت سمنان با اشاره به اینکه بیش از 42 نوع ماده معدنی در این استان بهره برداری می شود، تصریح کرد: در استان سمنان بیش از 600 معدن فعال وجود دارد که سالانه بالغ بر 23 میلیون تن مواد معدنی تولید می شود.
فروهر افزود: بیش از 600 میلیون تن ذخیره قطعی مواد معدنی در استان سمنان می باشد و سنگ لاشه، سنگ گچ، زغال سنگ، سنگ آهک، مس، سنگ نمک، سیلیس، سنگ آهن، باریت، زئولیت از مهمترین مواد معدنی در استان است که بیشترین ذخایر قطعی را دارند.
وی در پایان با اشاره به پتانسیل های سرمایه گذاری استان سمنان در بخش معدن خاطرنشان کرد: محوریت بخش صنعت و معدن در سند پایه توسعه استان، نگاه ویژه به معدن، صنایع معدنی، احیاء، فعالسازی و توسعه معادن کوچک، نوسازی معادن، تکمیل زنجیره ارزش فلزات اساسی و توسعه فعالیت های اکتشافی است.