به گزارش می متالز، رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون از پرداخت سیزده هزار میلیارد تومان تسهیلات تا پایان سالجاری خبر داد. حجتالله مهدیان در نشست خبری ویژه دهمین سالگرد تاسیس این بانک و همچنین گرامیداشت روز خبرنگار گفت: مجموع پرداخت تسهیلات سالجاری تاکنون به میزان سه هزار و هفتصد میلیارد تومان در قالب ۴۹ هزار فقره تسهیلات بوده که با رشد ۳۶ درصدی در مقایسه با سال گذشته همراه بوده است. وی افزود: مجموع تسهیلات پرداختی در سال گذشته نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان بود که براساس هدفگذاری صورتگرفته، مجموع تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون تا پایان سالجاری به رقم ۱۳ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
مهدیان درخصوص برنامههای بانک برای تحقق رونق تولید گفت: این بانک از سال ۱۳۹۴ تاکنون در کلیه طرحهای توسعهایدولت مشارکت داشته و در بسیاری از طرحها سرآمد بوده است. مطابق آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، این بانک همواره طی سه سال اخیر جزو رتبههای برتر نظام بانکی بوده و در سالجاری نیز مشارکت بانک در این طرح ادامه خواهد داشت. وی افزود: بانک توسعهتعاون همواره از حضور در تکالیف دولتی استقبال کرده و پرداخت تسهیلات توسعهای و اشتغال آفرین را فرصتی برای ایفای نقش توسعهای بانک تلقی میکند. مهدیان درخصوص اقدامات بانک توسعهتعاون در طرح اشتغال پایدار روستایی تصریح کرد: تاکنون ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کارآفرینان و تعاونگران روستایی پرداخت شده است و در ادامه طرح نیز بانک حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر به معرفیشدگان پرداخت خواهد کرد. وی ادامه داد: از مهمترین استراتژیهای بانک توسعهتعاون حرکت بهسوی بانکداری دیجیتال است و فرآیندهای بانکداری و ارتباط با مشتریان بانک منطبق با این نوع بانکداری خواهد شد که از شهریورماه سالجاری فاز اجرایی این روند آغاز میشود.
وی درخصوص سرمایه بانک گفت: کمبود سرمایه نظام بانکی، به اذعان سیاستگذاران و متخصصان حوزه پولی کشور، از مسائل و مشکلات گریبانگیر اکثر بانکهاست و امید است با تزریق ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سالجاری، میزان سرمایه بانک به رقم دو هزار میلیارد تومان افزایش یابد. مهدیان به بیان سهم تعاون در اقتصاد کشور پرداخت و افزود: حدود ۹۲ هزار تعاونی فعال در کشور وجود دارد که بین ۵ تا ۷ درصد حجم اقتصاد کشور را تشکیل میدهند. البته این سهم براساس تکلیف باید به ۲۵ درصد در اقتصاد ملی برسد. برای نزدیک شدن به سهم هدفگذاری شده، باید تلاش شود باور عمومی به بخش تعاون افزایش یابد. کلیه اتحادیههای شرکتهای تعاونی در بازارهای گوناگون میتوانند با اطلاعرسانی مناسب، واحدهای مختلف تولیدی و اقتصادی را به تعاون متمایل کنند که در این زمینه تقویت بانک توسعه تعاون نیز میتواند کمک شایانی برای افزایش سهم تعاون در اقتصاد باشد.