تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۵:۰۹
بازدید: ۱۰۶
کد خبر: ۶۰۱۳۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

بهره بردارى ١٤.٥میلیارد دلار طرح معدنى توسط ایمیدرو/ نیاز به ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن تا افق ١٤٠٤

می متالز - رییس هیات عامل ایمیدرو از بهره بردارى ١٤.٥میلیارد دلار طرح معدنى خبر داد و گفت: تا پایان امسال ۳.۹ میلیارد دلار طرح در دستور کار داریم.
بهره بردارى ١٤.٥میلیارد دلار طرح معدنى توسط ایمیدرو/ نیاز به ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن تا افق ١٤٠٤

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور امروز در همایش توسعه فعالیت‌های اکتشافی ایران با بیان اینکه اولویت ایمیدرو به عنوان حلقه اول توسعه، اکتشاف است افزود: تا امروز ۶۵۰ هزار کیلومتر مربع اکتشاف شده و برنامه ما این است اگر پهنه ای مانده باز هم ایمیدرو اقدام کند و در اختیار بخش خصوصی بگذارد.

وى ادامه داد: از بخش خصوصی بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای تزریق به طرح‌های توسعه ای جذب کرده ایم و آمادگی داریم پهنه‌های معدنی سراسر کشور را در دست بگیریم و به بخش خصوصی واگذار کنیم.

غریب پور با اشاره به تجارت مواد معدنى بیان کرد: در پنج ماهه ابتدایی امسال با تکیه بر مدیریت ارزی بنگاه‌های بزرگ‌معدنی و صنایع معدنی، در بخش تولید رشد داشته ایم، بر این اساس صادرات مس در ۶ ماهه امسال تقریبا معادل کل سال قبل یعنى۴۵۲ میلیون دلار بوده و صادرات شرکت‌های فولادی نسبت به مرداد ۹۷ با ۳۷ درصد رشد مواجه بوده است.

رییس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: تا کنون ایمیدرو۱۴.۵ میلیارد دلار طرح به بهره برداری رسانده است،سال گذشته ۲.۱ میلیارد دلار طرح به بهره برداری رساندیم و امسال ۳.۹ میلیارد دلار طرح در دستور کار داریم، همچنین تا افق ۱۴۰۰ باید ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن ذخیره کنیم.

وى اضافه کرد: با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی در قالب نقشه راه معدن به توافق رسیده ایم، با سازمان انرژی اتمی و محیط زیست هم توافق نامه‌هایی امضا خواهیم کرد.

غریب پور با تاکید بر اینکه احیای طرح‌های نیمه تمام در سال ۹۸ در دستور کار ایمیدرو قرار دارد افزود: در حوزه فعالسازی معادن کوچک مقیاس تا پایان سال، ۱۵۰ معدن با اشتغالزایی ۳ هزار نفر که عمدتا در مناطق کمتر برخوردار هستند، توسط ایمیدرو به بهره برداری می رسد.

او در پایان گفت: از ۱۴۵ هدف طراحی شده در نقشه راه ایمیدرو، ۴۶ درصد آن محقق شده است.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد