به گزارش می متالز به نقل از کارگزاری اقتصاد بیدار، وی افزود: با این اوصاف می توان گفت، اگر قرار بود که تاثیری بر فولادسازان کشور هم داشته باشد، باید از همان ابتدا شاهد آن بودیم اما تاکنون مشکلی ایجاد نشده است.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ادامه داد: ما برای این محصولات، واحد تولیدی در داخل کشور نداریم و اکثریت این محصولات از چین و هند وارد شدهاند.
احرامیان در خصوص تاثیر تحریم این محصول بر فولادسازان بیان کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده در حال حاضر میانگین بالایی از این محصول در کارخانههای فولادی وجود دارد، از اینرو نگرانی بابت تامین این محصول و تاثیر آن بر روند تولیدی فولادیها وجود ندارد. البته موجودی انبار کارخانهها متفاوت است، اما خبرها نشان می دهد که اگر چه برخی واحدهای تولیدی ذخیره کمتری دارند، اما در اکثر کارخانهها با ذخیره خوبی روبهرو هستیم.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد در پاسخ به این سوال که در صورت اتمام ذخیره الکترودهای گرافیتی چه اتفاقی برای واحدهای تولیدی فولادی میافتد، اظهار کرد: بدون شک در صورت اتمام ذخیره الکترودهای گرافیتی، فولادسازان با چالشهای جدی مواجه میشوند، اما نکته امیدوار کننده این است که حتی اگر ذخیره انبارهای فولادسازان به اتمام برسد، باتوجه به اینکه این محصول استفاده عام جهانی دارد، می توان به صرف هزینه بالاتری این محصول را برای تولید فولادسازان حتی در دوران تحریم هم تامین کرد.
احرامیان در نهایت هزینه تامین این محصول در دوران تحریم را معقول دانست که این مهم در بهای تمام شده محصولات فولادیها تاثیر بسزایی دارد.