تاریخ: ۰۴ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۸:۰۹
بازدید: ۳۲۹
کد خبر: ۷۶۴۰۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

تشریح فرایند جانشین‌پروری شرکت فولاد مبارکه

می متالز - مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی اصفهان به همراه جمعی از مدیران و معاونان منابع انسانی شرکت‌های برجسته استان اصفهان و به دعوت مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی شرکت فولاد مبارکه به این شرکت آمدند تا ضمن بازدید، از تجارب آن در راه‌اندازی کانون ارزیابی و توسعه شایستگی آگاه و بهره‌مند شوند.
تشریح فرایند جانشین‌پروری شرکت فولاد مبارکه

به گزارش می متالز، همایون کرد، رئیس کانون ارزیابی و توسعه شایستگی های شرکت فولاد مبارکه در این دیدار در تشریح و اهمیت کانون‌های ارزیابی در سازمان‌ها گفت: کانون ارزیابی در فولاد مبارکه از سال 91 شروع به کار کرد و رده‌های مختلف سازمان، از اپراتور تا تعمیرکار، تکنسین، سرپرستان شیفت، کارشناسان، رؤسا و مدیران سازمان، هرکدام بر اساس مدل شایستگی خود ارزیابی می‌شوند. این ارزیابی در قالب چهار فرآیند استخدام، نیازسنجی آموزشی، ارتقای گروه شغلی و جانشین‌پروری و در هرکدام از این فرآیندها ارزیابی، متناسب با نیاز سازمان و درخواست واحدها انجام می شود.

در فرآیند جانشین‌پروری شرکت فولاد مبارکه، در رده رؤسا، مدیران، سرپرستان، شیفت فورمن‌ها و کارشناسان نزدیک به4000 نفر و در فرآیند ارتقای گروه شغلی بیش از ده هزار نفر در کانون ارزیابی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند و در سایر فرآیندها هم به همین صورت بوده است.

عناوین برگزیده