تاریخ: ۰۹ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۱۰
بازدید: ۱۸۶
کد خبر: ۷۸۲۵۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیر فروشگاه فولاد امیر مطرح کرد:

رشد قیمت ورق گالوانیزه به دلیل کاهش موجودی انبارها

می متالز - مدیر فروشگاه فولاد امیر گفت: به دلیل نوسانات نرخ ارز در بازار طی یکی دو ماه اخیر، تولیدکنندگان، عرضه ورق گالوانیزه را در بازار کاهش دادند و با احتیاط بیشتری عمل کردند. به همین دلیل، شاهد افزایش قیمت ورق گالوانیزه و کاهش موجودی انبارها بودیم.
رشد قیمت ورق گالوانیزه به دلیل کاهش موجودی انبارها

به گزارش می متالز، محمد افشاری در خصوص فعالیت فروشگاه فولاد امیر، اظهار داشت: فروشگاه ما در بازار آهن قرار گرفته است و توزیع‌کننده انواع ورق‌های فولادی به ویژه آلیاژی، گرم و گالوانیزه هستیم.

وی با اشاره به کاهش عرضه ورق به ویژه ورق گالوانیزه در بازار، عنوان کرد: تولیدکنندگان از ابتدای آذر ماه تا کنون تمایل کمتری نسبت به عرضه این ورق‌ها در بازار داشتند و علت این موضوع را می‌توان در نوسانات اقتصادی کشور مشاهده کرد.

مدیر فروشگاه فولاد امیر با بیان اینکه جهت‌گیری بازار مشخص نیست، تصریح کرد: نوسانات نرخ ارز در آذر ماه باعث شده است که تولیدکنندگان با احتیاط بیشتری نسبت به عرضه ورق در بازار عمل کنند. بازار در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد و عرضه‌کنندگان و مصرف‌کنندگان از بازار عقب‌نشینی کرده‌اند.

افشاری در مورد عرضه‌کنندگان عمده بازار ورق گالوانیزه، خاطرنشان کرد: شرکت‌های هفت الماس، فولاد امیرکبیر کاشان، فولاد مبارکه و تاراز چهارمحال، بزرگ‌ترین عرضه‌کنندگان ورق گالوانیزه در بازار به شمار می‌روند؛ گرچه در برخی از مواقع واردات ورق نیز انجام می‌شود که عمده آن از چین است و هر یک از این ورق‌ها قیمت‌های خاص و مشتریان خود را دارند.

وی اضافه کرد: عمده ورق‌های گالوانیزه موجود در بازار، نازک‌تر از یک میلی‌متر و ورق‌های ضخیم‌تر از دو میلی‌متر کمیاب هستند. با این حال، ورق گالوانیزه تولیدی شرکت هفت الماس از سایر تولیدکنندگان فراوان‌تر است.

مدیر فروشگاه فولاد امیر با اشاره به کاهش عرضه ورق گالوانیزه از سوی فولادسازان، اذعان کرد: کاهش موجودی انبارهای توزیع‌کنندگان باعث کمیاب شدن برخی از انواع ورق‌های گالوانیزه و افزایش قیمت شده و همچنین کاهش واردات نیز به دلیل افزایش نرخ ارز بر کمیاب‌تر شدن برخی از انواع ورق‌های گالوانیزه دامن زده است.

افشاری با تاکید بر اینکه تولید داخلی تا حدود زیادی کفاف تقاضای بازار را می‌دهد، عنوان کرد: صادرات از سوی تولیدکنندگان ورق گالوانیزه از ابتدای سال جاری شدت یافته و برخی شرکت‌ها ازجمله هفت الماس و فولاد امیرکبیر کاشان نسبت به صادرات آن اقدام کرده‌اند؛ به طوری که میزان صادرات ورق گالوانیزه از سوی تولیدکنندگان حدود 20 درصد افزایش داشته است. البته صادرات عمدتا از سوی تولیدکنندگان صورت گرفته که به صورت عمده انجام شده است زیرا تجار کمتر به امر صادرات مبادرت می‌ورزند تا با مشکلات صادرات به ویژه تحریم و بازگرداندن ارز صادراتی مواجه نشوند.

وی ادامه داد: البته برخی از تجار که مستقیما از تولیدکنندگان، ورق گالوانیزه خریداری می‌کنند، صادرات نیز انجام می‌دهند زیرا شرط صادرات محصولات فولادی، ارائه گواهی از مبدا یعنی تولیدکننده است.

عناوین برگزیده