تاریخ: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۱:۲۸
بازدید: ۲۰۲
کد خبر: ۹۶۸۶۴
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
یارمحمدی تشریح کرد:

مولفه‌های اثرگذار در کاهش قیمت مسکن؛ از مدیریت بازار مصالح تا افزایش ساخت‌ و ساز

می متالز - عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس گفت: یکی از شاخص های اصلی در قیمت گذاری مسکن، بحث مصالح ساختمانی است، در ماه های اخیر شاهدیم که قیمت مصالح ساختمانی به دلیل افزایش نرخ ارز و تورم، بالا رفته است و این مسئله در قیمت نهایی مسکن اثرگذار است.
مولفه‌های اثرگذار در کاهش قیمت مسکن؛ از مدیریت بازار مصالح تا افزایش ساخت‌ و ساز

به گزارش می متالز، علیم یارمحمدی عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس با اشاره به وضعیت بازار مسکن در ماه های آینده، گفت: در شرایط کنونی بازار مسکن در وضعیت رکودی قرار دارد، البته این وضعیت در سال گذشته نیز وجود داشت، اما در این شرایط به دلیل شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مشاوران املاک، عملا چرخه اقتصادی بازار مسکن متوقف شده است.

کاهش چشمگیر میزان معاملات مسکن در سال جدید

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمارها میزان معاملات مسکن در سال جدید به میزان چشمگیری کاهش یافته است، همچنین طبق گزارشات، معاملات در اسفند ماه سال گذشته حدود 25 درصد کاهش یافت که این آمارها نشان دهنده کاهش تقاضا برای خرید مسکن است.

وی گفت: برخی کارشناسان اعلام می کنند که با کاهش تقاضا برای خرید مسکن، قیمت ها روند نزولی خواهد داشت، هر چند که کاهش تقاضا می تواند در قیمت نهایی اثرگذار باشد اما به نظر من قیمت ملک تحت تأثیر مولفه های بسیاری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: یکی از شاخص های اصلی در قیمت گذاری مسکن، بحث مصالح ساختمانی است، در ماه های اخیر شاهدیم که قیمت مصالح ساختمانی به دلیل افزایش نرخ ارز و تورم، بالا رفته است و این مسئله در قیمت نهایی مسکن اثرگذار است.

 

تأثیر افزایش ساخت و ساز در کاهش قیمت نهایی مسکن

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس گفت: یکی دیگر از شاخص های مهم در افزایش یا کاهش قیمت مسکن، روند ساخت و ساز و تولید مسکن است، قطعا اگر به میزان نیاز کشور مسکن تولید شود، ما شاهد افزایش قیمت ها نخواهیم بود، بر اساس بررسی های صورت گرفته، کشور سالانه به حدود 800 هزار تا یک میلیون واحد مسکونی جدید نیاز دارد.

عناوین برگزیده