تاریخ: ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۰
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۹۷۷۵۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

کسب رکورد‌های جدید در فولاد آلیاژی ایران

می متالز - شرکت فولاد آلیاژی ایران در سال گذشته موفق به کسب رکورد‌های جدیدی در عرصه تولید و فروش شده و برای نخستین بار در سال گذشته در لیست صد شرکت برتر ایران قرار گرفت.
کسب رکورد‌های جدید در فولاد آلیاژی ایران

به گزارش می متالز، فولاد آلیاژی با تولید ۴۸۷ هزار تن مذاب در واحد فولادسازی نسبت به سال قبل افزایش ۴۰ هزار تنی را تجربه کرد. همچنین این شرکت در کارخانه نورد سنگین نیز عدد ۱۸۷ هزار تن تولید را ثبت کرده که علاوه بررشد تولید قابل قبول مواد سنگین آلیاژی‌های متوسط و پرآلیاژ از لحاظ تناژی نیز بیش از ۵ هزار تن افزایش تولید داشته است. همچنین در کارخانه نورد سبک ۲۱۴ هزار تن محصول تولید شده که علاوه بر بهبود مناسب در ایجاد تنوع ابعادی و اشکالی نیز به لحاظ تناژی ۱۳ هزار تن رشد را در مقایسه با سال قبل تجربه کرده است. در واحد عملیات حرارتی و تکمیل کاری شرکت فولاد آلیاژی ایران در سال گذشته نیز میزان بسته‌بندی محصولات به بالغ بر ۱۶۲ هزار تن رسید که ۲۰ هزار تن رشد نسبت به سال۹۷ حاصل شد.

در بخش  فروش محصولات نیز این شرکت موفق شد در سال گذشته به عددی بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد ریال برسد که با توجه به ارتقای تولید فولاد‌های با ارزش افزوده بالا و توجه ویژه به رفع نیازهای صنایع تخصصی و مادر کشور بالغ بر ۵۳ درصد رشد درآمدی کسب کرد. به گفته علیرضا چایچی، مدیرعامل این شرکت توجه به افزایش کمی و کیفی فروش محصولات همواره از اهداف استراتژیک فولاد آلیاژی ایران است و در مبحث صادرات نیز با رشد ۲۰ هزار تنی سال گذشته این شرکت موفق به صادرات ۶۰ هزارتن محصول شد. بر اساس برنامه‌های مطالعاتی صورت گرفته و نگاهی به توسعه بازار و متنوع سازی سبد محصولات صادراتی تلاش گسترده‌ای برای حفظ بازارهای صادراتی به صورت مستمر در دست اجرا است. طبق اعلام این شرکت برای سال جاری با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید، شرکت فولاد آلیاژی نیز برنامه و ابتکارات خاصی را برای رشد تولید و فروش و نوآوری و بومی‌سازی چیدمان کرده و در حال انجام است.

طبق اعلام مدیر عامل شرکت، طی شش ماه دوم سال ۱۳۹۸ ناملایماتی در مباحث تامین آهن اسفنجی برای شرکت‌های فولادی کشور حادث شد و برخی شرکت‌های تولیدکننده آهن اسفنجی به دلایل مختلف نسبت به رعایت قیمت‌های تعریف شده عدول کرده و زنجیره تامین از سنگ آهن تا آهن اسفنجی را با تزلزل همراه کرد. از این  رو این درخواست مطرح شد تا با نظارت‌ها از سمت معاونت معدنی وزارت صمت و ایمیدرو در بحث سهمیه‌بندی‌ها، تناژ‌ها و موضوع قیمتی در زنجیره فولاد در نقطه‌ای با تورم قیمتی و شرایط سخت مواجه نشوند.  شرکت فولاد آلیاژی ایران نقش پر رنگی را در تامین فولاد‌های آلیاژی موردنیاز صنایع مادر پایین‌دستی کشور از جمله خودروسازی، ابزارسازی، پتروشیمی و نفت و گاز و بیش از ۲۰ صنعت موثر دارد.

عناوین برگزیده