تاریخ: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۸:۲۶
بازدید: ۳۳۲
کد خبر: ۲۰۲۲۱۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رشد ۸۸ درصدی سود سالیانه «وغدیر»

‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت سرمایه‌گزاری غدیر گفت: درآمد حاصل از سرمایه گذاری‌ها رشد قابل توجه ۸۴ درصد بوده است و در مجموع سود شرکت ۸۸ درصد رشد نسبت به سال گذشته بوده است.

به گزارش می‌متالز، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گزاری غدیر منتهی به ۳۰ آذرماه سال جاری با حضور ۸۷ درصد از سهام‌داران در حال برگزاری است.

امیرعباس حسینی طی این جلسه گفت: آخرین سرمایه ثبتی شرکت ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و مربوط به سال ۹۵ است. همچنین مجموع ارزش شرکت‌های معدنی غدیر گوهر زمین بیشترین ارزش را دارد، پس از آن فولاد آلیاژی قرار دارد.

وی ادامه داد: شرکت موتوژن از زیرمجموعه‌های وغدیر در تولید موتور‌های صنعتی بیشترین سهم کشور را داراست. هلدینگ انرژی وغدیر نیز امسال عملکرد خوبی را داشته است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گزاری غدیر گفت: هلدینگ سیمان «وغدیر» از سه هلدینگ برتر کشور در سال جاری عملکرد‌های مطلوبی را محقق کرده است و با رشد بیش از ۱۰۰ درصد در صادرات همراه بوده است.

حسینی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری غدیر به عنوان دومین شرکت چند رشته‌ای از نظر ارزش در بازار سرمایه قرار دارد و مجموع دارایی‌های ما ۱۱۰ هزار میلیارد تومان و بدهی ۶۵ هزار میلیارد تومان و حقوق مالکانه ۴۵ هزار میلیارد تومان بوده است. بازده حقوق مالکانه وغدیر بازدهی بیش از ۱۰ درصد در سال مالی ۹۹ داشته است.

وی اضافه کرد: درآمد حاصل از سرمایه گذاری‌ها رشد قابل توجه ۸۴ درصد بوده است و در مجموع سود شرکت ۸۸ درصد رشد نسبت به سال گذشته بوده است. نرخ روند سودآوری با جهش در سال ۹۹ رسیده است.

وی همچنین گفت: خالص ارزش دارایی‌های شرکت با احتساب شرکت‌های غیربورسی یک هزار و ۷۲۲ تومان است که نشان دهنده پی بر‌ای مطلوب «وغدیر» است. هلدینگ غدیر با رشد ۷۱ درصد رتبه چهارم را به دست آورده است و در سایر فاکتور‌ها نیز رتبه‌های خوبی را کسب کرده است.

شایان ذکر است، پروژه پالایشگاه جاسک غدیر در منطقه مکران با ظرفیت ۵۰۰ هزار بشکه است که در این بندر با هماهنگی با وزارت نفت آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر اعلام کرد: در حوزه معادن و فلزات حوزه تولید ۵ هزار تنی حوزه کاتد و توسعه پهنه‌های معدنی شرکت در حال پیگیری است. در حوزه فلزات در دو بخش فلزات آهنی و غیرآهنی غدیر فعالیت‌هایی را دارد و به دنبال ورود بیشتر به بازار در حوزه فلزات غیر آهنی است که سهم بازار آن را در دنیا تغییر خواهد داد.

حسینی گفت:یکی از الزامات تولید ما برای پایدار کردن زنجیره ارزش تولید آلومیناست که به طور جدی دنبال می‌کنیم.۶ پروژه در سال ۹۹ به بهره‌برداری رسیده است و در کل ۴۴ پروژه به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است. در پایان ۱۴۰۲ عمده پروژه‌های سرمایه گذاری غدیر به پایان خواهد رسید و تا آن زمان وغدیر به ارزش بیش از دو برابری خواهد رسید.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ برخی از شرکت‌های ما وارد بازار سرمایه خواهند شد و تغییر مدل کسب و کار و توجه به شرکت‌های نوظهور و استارتاپی در اولویت‌های غدیر است. همچنین توسعه استفاده از ابزار‌های تامین مالی و استفاده از ظرفیت‌های بازار بدهی و اوراق نیز در برنامه‌های غدیر است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر گفت: ساختمان اداری غدیر یکی از بزرگترین ساختمان‌های اداری شر تهران است که در سال ۹۹ بهره برداری خواهد شد و آنچه رخ داده است ثمره تلاش‌های ۱۷ هزار نیروی شرکت غدیر و مدیران این شرکت بوده است.

حسینی در پاسخ به سوالات سهامداران اظهار کرد: هلدینگ غدیر سهام‌دار پارسان است و دغدغه‌های مطرح شده سهامداران دغدغه ما نیز هست. یکی از مهمترین راهکار‌ها برای حل مشکل پارسان، تهاتر خوراک است. وقتی وزیر دفاع سه بار در خصوص مشکل پارسان مکاتبه می‌کند یعنی این یک دغدغه ملی است.

وی اضافه کرد: ۶۰ درصد تولید ما در حوزه اوره است و این مهم در مجموعه پارسان صورت می‌گیرد. وظیفه ما هلدینگ داری است و پارسان و سایر شرکت‌های تولیدی در لایه سوم هلدینگ غدیر است. ما باید فرآیند‌های نظارتی و شفاف‌سازی را انجام دهیم. اوره مساله امنیت ملی است و از سوی رئیس‌جمهور نیز در حال پیگیری است. پیشنهاد تهاتر داده شده است و در حال بررسی در کمیسیون و درخواست تبصره اصلاحی بین غدیر و وزارت نفت است. اسکله پارسان در صورت تکمیل شدن سبب سودآوری شرکت می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر در ادامه در پاسخ به سوالات در خصوص «کیان» گفت: «کیان» فعلا اولویت ماست و در حال تامین مالی پروژه هستیم، در سیراف نیز هزار میلیارد تومان تامین مالی شده است.

حسینی افزود: در خصوص فعالیت شرکت‌های زیرمجموعه الگوی غدیر «دخالت استراتژیک» است، بر این اساس نظارت می‌کنیم و در هر جا که نیاز باشد مداخله می‌کنیم. در حوزه مدل‌های کسب و کار باید شرکت‌ها را پایش کرده و رتبه بندی کنیم. جلسات و شورا‌های مختلفی برای هلدینگ داری داریم. همه تلاش‌ها برای کاهش ریسک شرکت‌ها حتی در پایین‌ترین لایه هاست.

وی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین شرکت‌های ما برای بورسی شدن «هلدینگ صنعت و معدن» است. این هلدینگ یکی از سه هلدینگ برتر صنعتی و معدنی کشور است. در سه ماهه اول ۱۴۰۰ یکی از هلدینگ‌های ما عرضه بورسی خواهد شد که تا به امروز پذیرش «اوکسین» صورت گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیردر خصوص «ساروج» گفت: با گروه توسعه ملی شریک هستیم و برای عرضه این شرکت نیز پیگیر هستیم.

حسینی در آخر گفت: همچنین هلدینگ سیمان غدیر یکی از پایدارترین سیمانی‌ها در قطعی برق بود، چون تولید و محصول استراتژیک در اختیار داشت.

منبع: بورس امروز

عناوین برگزیده